Новим послом України в Угорщині стане жінка. Можливо закарпатка

9
11

6 травня 2016 року Закарпаття відвідав Міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Побував він й у Берегові, де зустрівся з міським головою Золтаном Бабяком, який мав нагоду провести екскурсію містом для поважного гостя. Зокрема розповів про реконструкцію Будинку культури, Закарпатський угорський інститут ім. Ф. Ракоці II, гості відвідали двомовне радіо "Пульс" та Малу синагогу.

Під час розмови йшлося також про нагальну потребу в завершенні будивництва об'їзної дороги навколо Берегова до КПП "Лужанка-Берегшурань".

На прес-конференції в Генконсульстві Угорщини в м. Берегові Павло Клімкін повідомив, що вже сьогодні зустрічатиметься зі своїм угорським колегою Пейтером Сійярто - в тому числі з приводу реалізації будівництва об'їзного автошляху.

А під час розмови з представниками ЗМІ Павло Клімкін повідомив, що найближчим часом буде представлено посла України в Угорщині. Наразі подробиці щодо кандидатури невідомі, проте, за його словами, це буде жінка.

Можна лише припустити, що на цю посаду претендуватиме закарпатка - віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе. Її батько Орест Дмитрович Климпуш перебував на посаді Надзвичайного і Повноважного Посла України в Угорській Республіці з 1997 по 2002 рік.

Нагадаємо, що посла України в Угорщині нема вже майже 2 роки. На цю посаду сватали відразу кількох закарпатських політиків - Москаля, Лунченка і Чубірка.

Коментарі

Д1
до 111

"Мадяр ми до себе можемо прикапчати, но не навпаки". Ви мародери вже прикапчали до себе Підкарпаття ну і що? крім злиднів, срач і бандитизму нічого не дали - ось твоя дійсність! йди лікуйся дубина.

Z
Zoltan

Людмила Непоп вам что-то говорит?

Д
Добрый

О це так зрада. Два года без посла. И как же мы жили то! А я думаю, чё так фигово то? А оно вона как! Ну теперь то уже заживём. Как говорится - пошла пруха! И да. Если Климпуш-Цинцадзе ( язык сломал ) не согласится, назначайти Нюру Милушкину из Хуста! Зачётная тётка, не подведёт!

К
Кляйн

Юдіта, але, мабуть, не Петеї. Може, Євчак! Або хтось із жінок-академш. А що робив Юра Мушка з Клімкіним у Берегсазі?

1
111

Ми, русини, українці та ін. слов"яни, поважно ставимося до сусідів-угорців. Зокрема до Орбана, що протистоїть глобалістам. Ми, як і він, критично ставимося до єврогеймайдауну. Незрозуміло одне - чому так багато інформації саме про Угорщину? Невже хазяї даного сайту зробили свій геополітичний вибір? Останнє протирічить ідеї інтересам слов"ян, як самодостатньої спільноти. Мадяр ми до себе можемо прикапчати, але не навпаки.

А
Аналітик

Кідь в майданутій державі пушла така жара, то мож назначити на йсю посаду мадярську солістку з групи "Віагра"...

Т
Тьотя

І шо сама тепер буде зуби лічити ? Там зараз іде масове сороченнчя.

0
07

клім чугункін як з гузиці унятий шнирь..шо се блд за держава...

ДD
до dawdaw

Ні, вона тепер зайнята, прихватизовала стоматологію

D
dawdaw

жона балоги?

П
петя

а може і ЮТКА ПЕТЕЇ

Читайте також