"Новини Закарпаття" відзначили 20-ти річний ювілей

6
0

Цими днями найтиражніша газета краю - «Новини Закарпаття» відсвяткувала своє перше 20-річчя

Привітати іменинників завітали заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, начальник управління інформації та зв’язків із громадськістю ОДА Віктор Дрогальчук та інші.

З нагоди свята на адресу іменинників звучало багато теплих, щирих привітань від депутатів обласної ради, керівництва правоохоронних органів, громадсько-політичних діячів області та вдячних читачів.

Як зазначив Андрій Сербайло «Новини Закарпаття», яку часто називають «наша новинка», - одна із найправдивіших, найоб’єктивніших літописів Срібної Землі.

Висловивши вдячність талановитим журналістам, котрі стояли у витоків створення газети, Андрій Андрійович не забув згадати і про дружній колектив редакції, численний позаштатний авторський актив, котрі нині сумлінно, професійно, самовіддано із номера в номер творять провідну газету краю.

Започаткована у роки становлення незалежної України, вона не тільки встояла, хоч на її долю випало багато труднощів, але й здобула високий авторитет на Закарпатті та далеко за його межами.

Відтак заступник голови обради виконав приємну місію, вручивши за досягнуті творчі успіхи у галузі журналістики, всебічне висвітлення у засобах масової інформації діяльності органів місцевого самоврядування, багатогранного життя територіальних громад Закарпаття Почесну грамоту обласної ради заступнику головного редактора, відповідальному секретарю Михайлу Поповичу та власному кореспонденту Мар’яні Нейметі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також