Новий кліп на пісню «Alejandro» Lady Gaga б'є усі рекорди переглядів

15
0

Відеокліп на пісню поп-співачки Леді Гаги (справжнє ім'я Стефані Джерманотта) «Alejandro», прем'єра якого відбулася напередодні, став cуперхітом на YouTube. Менш ніж за добу за ролик подивилися більше семи мільйонів разів. При цьому кількість кліків збільшується з кожною годиною на кілька сотень тисяч.

Кліп на композицію «Alejandro» c альбому Леді Гаги 2009 року «The Fame Monster» зняв відомий фешн-фотограф Стів Кляйн. Відео триває близько дев'яти хвилин. Багато музичні видання відзначили, що кліп знято у стилістиці ролика «Vogue» Мадонни. За словами самої Леді Гаги, свій ролик вона вирішила присвятити всім представникам сексуальних меншин. «Я вкрай поважаю гей-спільнота і захоплююся сміливістю та силою духу представників секс-меншин», – заявила співачка.

«Alejandro» став не єдиним кліпом Леді Гаги, що встановила рекорд за кількістю переглядів. Так, в квітні 2010 року було оголошено, що відео на композицію «Bad Romance» стало переглядається роликом на YouTube – з моменту релізу кліпу його подивилися більше 180 мільйонів разів. Всього ж відеокліпи артистки на YouTube зібрали більше мільярда кліків.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також