Новий президент — нова коаліція: Через формування нової коаліції розпуск Ради неможливий

6
8

Сьогодні, 17 травня лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак оголосив про вихід із парламентської коаліції "Європейська Україна".

За його словами стара коаліція виконала своє завдання і тепер потрібно залучити всі сили державницького формування і новообраного президента для формування успішної країни.

"Саме тому ми заявляємо про вихід із діючої коаліції. Припинення її діяльності з 17 травня 2019 року і про ініціативу формування нової коаліції з новим порядком денним", - заявив Бурбак.

Тож, від сьогодні, відповідно до Конституції, впродовж 30 днів буде формуватися нова коаліція.

"Відповідно до Конституції, у парламенті формується нова коаліція, тому парламент працює до чергових виборів, 27 жовтня 2019 року. Уряд і прем'єр-міністр працюють до обрання нового скликання Верховної Ради", - заявив Бурбак, додавши, що передав відповідну заяву спікеру парламенту Андрію Парабію.


Коментарі

Т
Троцкій

Майдауне, явно ти спиш і бачиш як повернеться легітимний Вітя Янукович разом зі Люсею і Сашою Стоматологом? Тай ще чекаєш доллар по 8?

Д
Дідо

Но типирь зажиєме зірплата 4000 пінзія 2000 зеленими парламента небуде міністрів тоже єдні радники общеніє через інтернет і поззаду беня.

М
Майдаун

Троцкій у вас точно не монархія у вас майданута банда! Не мош,кажеш? А майданні перевороти мош робити? Все,што послі 2014 р. ,то нич незаконноє!Даже прищавий Ющенко незаконний. От слова абсолютно.

Т
Троцкій

Та не мош, Майдауне. У нас не монархія. Щоби цар захотів, то і закрутив.

М
Майдаун

Та ну,не мош розпустити врунів!? Указ,розпуск,а пак,як казав Портнов:“Подавайте позов хоч в лігу сексуальних меньшин!”.

О
Облдепутат

А що чекає Ланьо? Повного фіаско на виборах до Верховної а через рік обласної Рад? Михайло Іваноч думайте, бути далі в коаліції з злочинним блоко Порошенка, авторитету партії Відроження не добавляється. Даже бабло не допоможе, навіть велике.

A
Andron

З огньом граються простітутки. Бурбачка черновицького розорвуть як кадафі.

Ф
Фе

Разогнать на кер всех. Этот парламент эффективно работать не будет.

Читайте також