Новий рік на Говерлі: Вночі рятувальники шукали у горах заблукалого туриста із Тернопільщини

9
10

Для пошуку заблукалого вирушили 4 рятувальники гірського пошуково-рятувального відділення с. Лазещина.

01 січня о 01: 30 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту на г. Говерла, Рахівського району, втратив орієнтир місцевості та заблукав мешканець м. Кременець Тернопільської області.

О 07:00 туриста було знайдено в районі підніжжя г.Говерла між полонинами Гропа та Кознєска та доставлено до с.Лазещина Рахівського району. Медичної допомоги чоловік не потребував.

Коментарі

Д2
до 21:20

Ти лумпі не місна

Д
До17:27

Ти лумпі не турішта

Т
Турішта

А я кіть йду у гори то нигда паленку не упиваю, лем ся долблю метадоном а пак пятку трави викурюву. А пак лізу аж на самий Ельбрус, а кіть щи ся доганяву первітином, то і на Еверест вимахуву за пару годин.

Т
Турішта

Немош, бо трішечки підігрівся палинков упив горнятко глітвейну і гора показалася близько а жіпіес трішки в голові дав збій ось і пройшов Говерлу.

НД
Ночный дозор

Айбо кідь по ділови зазвідати ; котрого луфоса треба было ся драбати на гору у Новорічну нич ? та щий у ночи .....Нимож было дня почекати ?

В
Вадим

Давайте небудемо їздити на авто щоб нетраплялись ДТП, це по принципу нищевказаних коментаторів,

Р
рок

вибачаюсь. забув вставити головне СЛОВО, ПЛАТНУ.

Р
рок

один раз зробіть послугу рятування неадвекнатних туриків, і всі питання відпадуть.

М
Мукачівець

Прийдеуть то піндоси, то ще якоєсь чудо заперевальноє, коло підніжжя ся потопче, а гору не вздрить... ;)

П#
Палата #6

Зробіть експеримент ! Всіх недоумкуватих і тих , що шукають пригоду на свій зад , в такі несприятливі погодні умови .... просто не "рятуйте". Який матимемо ефект ?! Вважаю, що для багатьох це буде стримуючим фактором. В протилежному випадку - відсіються неадеквати. Щоразу одне і теж. Скільки можна бавитися з природою ? Хто- кого ?! Ну , тоді дайте їм змогу про це дізнатися ! І ми , читаючи некрологи, будемо знати , хто ж щасливчик!

Читайте також