"Новий Шовковий шлях" через Закарпаття: угорці будують найбільший у Європі залізничний термінал (ФОТО, ВІДЕО)

19
20

Неподалік угорсько-українського кордону у містечку Фенешлітке (Угорщина), за 25 км від Чопа, розпочалося будівництво найбільшого у Європі інтермодального залізничного комбінованого термінала East-West Gate. Завершити роботи планують через рік.

Як кажуть інвестори це грандіозне будівництво відкриває нові ворота на Схід. Термінал буде активно задіяно для континентальних перевезень "Нового Шовкового шляху" між Китаєм та Європою, а також відкриються нові можливості для експорту європейської продукції до Китаю.

Це буде альтернативний варіант перевезення вантажів зі сходу до Австрії, Швейцарії, Італії, Словенії, Хорватії та Німеччини.

Як повідомляється в прес-релізі інвестора, після придбання земельної ділянки площею 125 га розпочалося будівництво об’єкту вздовж залізничної лінії в напрямку Захоні.

Проект East-West Gate (EWG) коштує 22 млрд форинтів (61 млн євро), і стане першим в Європі інтермодальним терміналом на основі "зелених" технологій, а також найбільшим подібним об’єктом на континенті.

Центр в області Саболч-Сатмар-Берег планують завершити до початку наступного року. Пробну експлуатацію об'єкту планують запустити у січні 2022 році, остаточна здача - у першому кварталі 2022 р.


Термінал зможе приймати до 1 мільйона стандартних 20-футових металевих контейнерів (TEU) на рік. Та матиме змогу надати клієнтам склади у 15 тисяч квадратних метрів для зберігання. Буде можливість одночасно обслуговувати чотири поїзди довжиною 740 метрів. На наявних територіях за потреби можна створити додаткові 500 000 квадратних метрів для складування або виробництва.

Держава підтримала приватні інвестиції на суму майже 3 млрд форинтів. Адже проект безпосередньо створить близько 140 нових робочих місць у неблагополучній зоні, непрямо забезпечивши роботою 400 людей.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
до нижнього

ти точно хворий

ДВ
До всіх

Увага ! На сайті треться одне МІСНЕ ДУРЛО, котре переважно використовує імена Справедливий, Історик, РУСИН, Фахівець, Агностик, Мукачівець, Мукачево (у минулому - Менджул, Студеный Звур, Сріберный, карпато-словин ). Розповсюджує сепаратистські і антиукраїнські настрої, регулярно вживає слова "заперевальні", "прийшляки", зневажливо ставиться до мешканців інших областей, регулярно закидає тези про відділення Закарпаття від України, всіляко вигороджує інших ботів-сепарів типа Ромаріо чи Майдауна . В реалі - місцевий алкаш Мішка Xyйпuздулинець, безробітний, освіта - 4 класи, в основному треться в районі ринку ГІД, клянчить у перехожих гроші на горілку, пропиває їх у гідівських наливайках, строчить свої недолугі коменти, використовуючи крадений смартфон.

ДН
до нижнього

Мукачево-Ужгородець-Мукачівець - повернися в дурку, бо в тебе вже розтроєння особистості почалося. Або зав'язуй мішати паленку з первітином, п'янь пудменджульна.

М
Мукачево

Зараз той почне пирскати спецефектами . Чекайте його фірмовий сленг , сленг довбанутого дурбецала . І ЗАВЖДИ одне й теж. Псих . Точно - псих. Не ведіться і не реагуйте . Можливо то є його життя таке , ізвращенца.

У
Ужгородець

Но ви йому і дали . Опустили , так сказати . Правильно . Хай не наривається на місних.

М
Мукачівець

Як "бот" 16:54 , 16:57 , 18:23 намагається зробити суєту в коментах. Тобі ж внизу вказали , що ти г@вно і не давай свої висери без поводу . Ніхто , чуєш ,ніхто тебе не сприймає . Твій тупий жаргон випробовуй на "своїх" "заперевальних" . Ти тут чужий . А ми - КОРІННЕ НАСЕЛЕННЯ НАШОГО КРАЮ. Ми тут народилися , наші батьки і прабатьки були і будемо ! Тямиш , "боте" ? За що тобі платять ? Ні грамотності , ні ерудиції , в політичних аспектах "плаваєш" , наче гівн@ шматок . Невже поруч немає нікого , щоб тобі це повідомили ? А , може і не чудоватися на сього ковдуша ? Земляки , шо уповісте ? Всіх з старим НОВИМ РОКОМ . P.S. .... крім тебе "боте". Ізийди із снігом на йух

1
17:20

Ти чучело русунське сидиш на заперевальних дотаціях, і жереш заперевальну горілку.

ДЗ
до заперевальних

ваші недоїбки не завжди будуть при владі,і колись буде все інакше

Є
ЄС

Та що ж таке , яку кличку не візьму - а мене вичисляють ! Так скоро і в реалі будуть мене метелити . Треба валити відсі гет !

1
16:50

Всі знають що ти тупорогий РУСУН МЕНДЖУЛ , якого слали на три букви , а воно і далі пхає свою сепарську пудкопчену мордяку . Здрисни за Урал, звідки ти і родом !

Д1
До 16:42

Вірно , всі побачили , що ти є "бот" на підсосі у хазяїна . А комент ЄС є вірним і всі про це знають . Ми ж не ти .... олігофрене.

ДН
До нижнього допису

Зараз ми побачили ТУПУ РУСИНСЬКУ П'ЯНЬ, яку Гецко з Сидором в своїй камері прозвали кликухами ЄС, Менджул, Студений Звур, Справедливий, Фахівець, Водило, Агностик, Сріберний, і т.д.

Є
ЄС

Недалекоглядні ви , челядь ! Торгівля , звичайно, буде . Але не з ЄС , а з КИТАЮ . Там все вміють і МОЖУТЬ виготовити. Торгівля (імпорт) піде з Китаю до Європи. Ринок збуту , ось що їм потрібно. ЗАКАРПАТТЯ є транзитною територією , ПОТАЛАНИЛО , що тут скажеш. Але , щоб все йшло в бюджет нашого краю, потрібно довести виконання референдуму 1991 року про утворення АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ. Тоді і побачите "швейцарію - австрію , ліхтенштейн , люксембург...." (в одному флаконі) в ЗАКАРПАТТІ. Інакше .... побачите "луфац" (русинський діалект) і розбиту інфраструктуру екплуатаційних шляхів.

1
11:45

Ти марго майже з 73,за правду необіжайся,утри слюні-покращення наступило тоість наголосовалисьте.а типир ходете по путях та перекриваєте,пудказка-ключ у яйцьови а яйце у Кійові.

Л
Літун

Сі наші недуйдові коміки вжеби могли додуматись до такого самого особено при будівництві нового аеропорту в області. Китайцям потрібен грузовий термінал біля кордонів неньки - шо тут непонятно (крім влади) і мож гребсти бабло камйонами бо і так всьо роблять китайози. Може генерал Петров докумекається особено коли пробє ВЕЗ.

ДН
до нижньої марги

свого пороха собі в очко затусуй гнида..з ющом на пару..з них началося

Д
ДідоК

З таким розумово обмеженим 73 лекторатом і вибраним ними шута точно НІ.

Д
дідо

А ЦУРОШІ МАЙДАНОВСЬКІ У ВИШИВАНКАХ ДАЛЕ СВИНЬ МИТИ БУДУТЬ АЙ ГОРДИТИСЯ)

ДД
До деда

Правильно. Євросоюз україні не світить.

Д
Дед

Нам не холодно не жарко од того шо строять мадяри

Читайте також