Новий в.о. ректора УжНУ назвав студентські гуртожитки свинарниками (ФОТО)

17
15

Сьогодні УжНУ отримав нового в.о. ректора - доктора біологічних наук, професора Віталія Ніколайчука.

 

Його в актовому залі економічного факультету УжНУ під час засідання Вченої ради представив Володимир Приходько. Саме він зачитав наказ міністра освіти і науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника щодо призначення нового виконуючого обов’язки ректора УжНУ.

Професор Віталій Ніколайчук одразу звернувся до колективу вишу, він запевнив, що жодних скорочень в університеті не буде.

 «Сьогодні переді мною особисто та перед усім колективом Ужгородського національного університету стоїть завдання утримати та утвердити статус кращого вишу Закарпаття. Звісно, працюватимемо і над покращенням матеріально-технічної бази університету, котра потребує якнайшвидшого оновлення» - зазначив Віталій Ніколайчук.

Не оминув в.о. ректора і студентських проблем, так гуртожитки він назвав свинарниками, і сказав що візьметься і за них.  

Коментарі

С
саша

У НАУКОВОМУ ЗАКЛАДІ ,потрібно говорити про КНИГИ ТА ОСВІТУ 111 А МИ НІЯК УЧЕНОГО РЕКТОРА НЕ ОБЕРЕМО ,БЕЗ ПОШУКУ БІЗНЕСУ. ,ПАНОВЕ, ПОТРІБНО ОСВІТУ. ОСВІТУ!!!

С
Студенти

Настали нехороші часи і всі ми в цьому переконаємось найближчим часом. Бо такі люди як пан ректор не завжди виконують те що обіцяють. А найбільша його помилка була в тому, що Він назвав нас свинями. Я вважаю, що ні Смоланка ні Сливка так би не сказали, бо Вони поважають нас.

Я
Я

Правду сказав М.М. Вегеш:"Уявіть собі, якщо я не призначив Ніколайчука на новий термін деканом, значить я мав для цього якісь підстави, тому я призначив іншу людину." А це свідчить, що цей пан некомпетентний.

С
СР

Смоланка поважає студентів а цей пан ні!!!

Б
бімбов

смоланка ну купує народ за гроші а ніколайчук владу купив а студентів непідкупить

Б
бе

Смоланка це відома людини а ще більше лікар а Ніколайчук це....................... ну ви самі зрозуміли

K
krekush

так це ще лише початок????????? якщо він так вульгарно виразився за общагу то так само він і назвав студентів які по багатьо критеріям його незлюблять.......... Тож бажаю вам удачі новоспечений пане ректор?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P
pravda

"Жодних скорочень не буде". Ага, щас, за півдня звільнив всіх проректорів. Тепер черга за деканами. Бо ж треба для феді плацдарм зробити, щоб ніхто не рипився. А гуртожитки, то цукерка, щоб позагравати перед студентами. Може і знайде гроші на косметичний ремонт, а попри цього собі третю хижку збудує. ПУСТИЛИ КОЗЛА В ОГОРОД!!!

С
Самаритянин

Якщо гуртожитки свинарники томи, що свині? Я вважаю, що краще би був Смоланка і студентів би поважав тай старався би нам допомогти з покращеням ситуації.

М
марія

БЕз підтримки міністерства Ніколайчук нічого не зробить. Треба Смоланку. Йому допоможе фінансово БАЛОга. І будемо мати нормальні гуртожитки.

11
1 1 1

Открив америку.так говорить якби другі про то не знали.

Я
я

Виват!

Р
рон

а в мене под,єзд свинарник 36квартир ,то кого міняти

B
bekar

Pravdu maje!!!

У
У

А якже Ю.Ю.Переста????

Читайте також