Обережно, шахрай!

5
0

Липовий «податківець» Абрамович, обманює готельно-ресторанні заклади області

Відділ по боротьбі з корупцією в органах Державної податкової служби ДПА у Закарпатській області інформує, що протягом березня 2009 року посадовим особам та власникам ряду престижних готельно-ресторанних закладів Закарпатської області надходили телефонні дзвінки від громадянина, який називає себе працівником ДПА України, представлявся Геннадієм Абрамовичем (в ряді випадків - Черних Геннадієм Абрамовичем) або Георгієм Петровичем та робить замовлення щодо організації проживання і харчування 8-10 працівників ДПА України на 3 доби. Вищевказаний громадянин найчастіше телефонує з номерів мобільних операторів «Київ-Стар» та «МТС». Останні телефонні дзвінки були здійснені із телефонного номера 8 068 12 78 111.



При цьому, громадянин може робити наголос на особистому знайомстві з керівництвом ДПА України та ДПА інших областей або погрожувати проведенням перевірки.



В подальшому, обумовлюючи терміновою необхідністю та знаходженням в дорозі, передзвонював керівникам готелів та ресторанів і просив придбати телефонні картки мобільних операторів на суму від 900 до 1200 грн. і повідомити йому їх коди поповнення.



Інформуємо з метою запобігання можливим шахрайським діям з боку вищевказаної особи відносно суб’єктів господарської діяльності Закарпатської області.



Відділ по боротьбі з корупцією в ОДПС ДПА у Закарпатській області звертається до всіх керівників СГД області з проханням повідомити про вищевказані випадки відділ по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА у Закарпатській області за тел. 3-52-70.





Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також