Обірвався трос: в Боздоському парку в Ужгороді травмувалися 16 дітей (ФОТО)

8996 13

30 травня в Ужгороді у мотузковому парку обірвався трос. Внаслідок цього травмувалося 16 дітей.

Як повідомили в поліції Закарпаття, під час того, як група дітей проходила маршрут мотузковим парком, на локації обірвався трос. Внаслідок цього з висоти орієнтовно 1,5 м на землю впали діти. Наразі відомо про 16 травмованих.

За попереднім оглядом медиків неповнолітні потерпілі отримали тілесні ушкодження, що не несуть загрозу їх життю.

Згодом, стало відомо, що медики діагностували двох з потерпілих дівчат діагностовано переломи ніг, ще в однієї — забій поперекового відділу хребта.

"За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Ще 13 дітей отримали незначні тілесні ушкодження, забої та подряпини.

Коментарі

П
пічоліно

та пак то тяжко раз на тиждінь двом газдам улізти туда та погіндатися, чи удержить….. « Авось пралєтіт» діє

Ж
Женька

Це Євген молнар і його методи, хто з підприємців не хоче грати по його правилам він піде на любі підлості( підрізати канати- легко). В ужгородській міськраді та виконкомі одні хапуги, контрабандисти та рекетири- Слава Україні.+ не шановний « господарник» Євген - коли ви облаштовували лавиці в парку( якими ви хизуєтесь у всіх просторах) треба було трошки включити мізки і поставити 1 кВ бруківочки щоб сидіти не в пилу або болоті , а в чистому-не дякую!

Н
Ноо

16 дітей цілий бусік не мала вага, треба було по одному пускати

С
Сергій

Скоріше закриют діло безнаказано

Читайте також