"Обійміться ж брати мої": У Мукачеві провели оригінальний флешмоб до дня народження Тараса Шевченка (ФОТО)

4
18

9 березня мукачівці зібралися на площі Тараса Шевченка, біля підніжжя пам`ятника видатному українцю з тим, щоб відзначити 206 – річницю від Дня його народження.

Своєрідною родзинкою святкування 206-ї річниці славетного Кобзаря було виконання його дуже потрібних нам слів: «Обніміться ж брати мої, молю вас, благаю…». Мукачівці виконали волю Тараса Григоровича Шевченка та започаткували нову традицію відзначення річниці його дня народження.

Крім того на святкуванні звучали твори Кобзаря "Заповіт" та "Реве та стогне Дніпр широкий" за участю хору "Відгомін (керівник Наталія Добра)



Коментарі

С
сухс

русини, читайте краще наших рідних пудкарпатських письменників, якими багатий наш Край. як наприклад талановитий кольчинський поет Шандор Гузицеф, лауреат премії Ласло Бикосомароша: РУТЕНІЯ Уе еу лем тото, Мы руснАкы сомарЯкы, Еть-кедь гароу оде то, Чытаві бабраки. Штрімфля вадас контрабас Мы туйка газдуєм Шваблыки та й ганджубас, Вшытко скарідуєм. Ыпен, дрыпен, тамка туйка Гет за перевал, На цветмет у нас є чуйка, Крадиме метал. Галіцаїв мы ганяєм, Бо не давут жыти, Хащу пыляєм-валяєм, Нігде силу діти. Лем-бем-вем, тото-сесе, Мы мадяри-циганы, Най-тай ньив, хосен-мосен, Не ныякі гуканы. Шовдарь-бовдарь, гойта-ішта, Йоу-боу, руснак-ціганяк, Євробляха-міліцішта, Вшитко туй лем так і сяк.

С
сухс

невдячним закомплексованим рабом тарасиком захоплюйтеся в своєму кукуєві, нам в європі цей алкаш і його "шедеври" не потрібні

Д2
до 22:04

То йди краще дивися як твої русинські сородічі ліс пиляють.

М
Мукачівець

Бридко і гидко на цей театр дивитися .

ДН
до нижньої марги

по собі гнидо тупа судиш?

М
Микола

Якщо спостерігаєтья масовий наплив бидлокоментаторів з лексиконом "галіцаї, майдануті, наскакали, бандершня" - значить знову русини щось десь крадуть.

Ж
Жах!

По всій планеті шириться коронавірус! А ви обнімаєтеся ?! Люди докус не мають розуму !!! Якщо не мають голови організатори, то хоч кожен сам за себе потурбуйтеся ! Рекомендації , як захистити себе від коронавірусу в Німеччині розклеєно на кожних вхідних дверях, магазинах, і т.д.: 1. Тримати дистанцію 2 м один від одного, уникати скупчення людей, не давати руки один одному, обнімання, поцілунки! 2. Мити руки, користуватися дез.засобами. 3. Перед тим, як сісти в машину, продезіфікувати руки, НЕ НЕСТИ заразу в машину, додому.... а потім мити руки. 4. Тримати дома сухий воздух, провітрювати приміщення, верхній одяг всієї сім' ї, подушки, виставляти на сонце. Ультрафіолет має бактерицидну дію. 5. Не ходити в басейн. 6.Кашляти, чихати, соплі видувати в салфетку, яку зразу викинути. 8.Носити маску простуженим і інфікованим, щоб не заражати інших. 7.Якщо є признаки простуди, кашлю, температури, насморку, не ходити до лікарів, звонити на гарячу лінію.

5
55

і селянин маняк-воняк,вічний балогин жополиз у перших рядах))іди маняку-воняку чоло розбий у росвигові,коло того каміння ,майданутій скотні шосьте наклали))дебіли йо6ані сільські))

Л
Лікар

Повідомляємо, що нещодавно з районної лікарні здійснив втечу небезпечний пацієнт, що є носієм гукановірусу. Місцезнаходження суб'єкту наразі не встановлено, але він часто буває на цьому сайті і пише усілякі нісенітниці під іменами мукачівець, Шоні, СРСР, Майдаун, Лавор, Авто, Голесо, Леся, кукуруку, коронавірус, до нижньої марги. Гукановірус є потенційно небезпечним для всіх адекватних людей, тому прохання триматися від нього подалі навіть на цьому сайті.

М
мукачівець

се не мукачівці..се прийшлі росвигівські гукани з етажок..маргота остатня

М
мукачівець

не всіх дурних у чікош сплавили...

М
мкчв

Ідіоти. По цілому світу лем лінивий не говорить про міри запобігання корона вірусу, менше контактувати, мити руки, не торкатися інших, тримати дистанція. А тут умніки обнімаловки рішили організувати. Молодці!

Ы
Ыстык

Чого сяткувут дні народження усяких заперевальників а не наших родних митців - поета Михайла Хyйпuздyлинця, драматурга Золтана Сракатоша, публіциста Ласло Гуциярто??? А тритього берізня боло деньнародження романіста Шандора Лісотироша, чого нико не сяткував і не флешмобив?

Ы
Ыстык

Іщи в пользу бандеро зробіть флеш подуріли де бов Шевченко а де Закарпаття

ПЗ
Пора знати

Серед кацапів і пудкацапських русинів розумних людей нема!

S
Stalin

Ya may chytavyy gukan, aklashnya i narkoman!

S
Stalin

Тарас Piderac!

ПЗ
Пора знати

Омнімайтеся самі! Шевченко Був Гомосексуалом і Опійним Наркоманом!!!

Читайте також