Обласна міліція шукає організаторів шкільного бунту в Ужгороді? (Уточнено)

12
12

До редакції Мукачево.net надійшла інформація про те, що сьогодні на розмову в УМВС України в Закарпатській області викликали Віталія Грегора та Сергія Білея щодо питання шкільного мітингу, котрий відбувся 28 жовтня на площі Поштовій.

Питання виклику Віталія Грегора ще можна зрозуміти, оскільки останній надавав правову підтримку школярам та батькам при проведенні мітингу, а також старався хоч якось керувати розбурханою юрбою дітей та підлітків.

Сергій Білей же на мітингу зовсім не був. Чому викликали його на розмову, невідомо. Зате відомо що у обласному відділенні міліції він провів декілька годин.

Те, що справою зайнялася вже обласна міліція, свідчить про серйозність підходу влади до цього питання.

Можна припустити, що в області тепер шукатимуть крайнього, хто б взяв на себе відповідальність за виступ школярів. І це не зважаючи на те,  що бунт по суті був стихійним і розпочався банально з соцмереж.

Мукачево.net

 

Коментарі

СУ
СЗГ УМВС

Були 05.11.2013 в СУ УМВС України, як Білей С.І., так і Грегор В.Л. Не займайтеся дезінформацією !

В
вчитель

Балажка це велика гадость в українській освіті і тому вона стала кандидатом брехливо-аферистичних наук.

В
вчитель

Балажка це велика гадость в українській освіті і тому вона стала кандидатом брехливо-аферистичних наук.

І
Ігор

Ви не знаєте хто організатор?!! Це ж мер. Він своїми незаконними діями спричинив мітинг школярів.

Ч
читач

Балажка крала навіть сирітські гроші, що виділяла держава для студентів-сиріт. А афера, яку придумала Балажка з посвідченями про обов"язкове проходження платних компютерних курсів, гроші за які заносили прямо в їй у кабінет і вона клала собі у кишеню. А продаж будівлі їдальні, за яку вона взяла у підприємця суму з п"ятьма нулями. Балажка добре знала, що цю будівлю продавати не можна. Балажка це класичний приклад аферистки. То є в нас прокуратура чи нема?

С
Света

а аграрному коледжі дав суму Балажці і приходи лише за дипломом

ОП
Олег Полажинець

Я с начохром за отделение к уэнграм!

С
студент

Грегор, Волосянський, Щадей - кого ще шукати? 0_____О

В
вчитель

Знаєте, як вчитель з штажем хочу дати пораду нашим чиновникам: публічно визнайте свої помилки. Ви тільки цим піднімите свій авторитет.

СМ
студент мукачівського аграрного коледжа

А може влада заодно й поцікавиться, чому в мукачівському аграрному коледжі ще працює директором аферистка Балажка з фальшивим дипломом і фальшивим науковим ступенем і з кримінальною справою з цього приводу. Розслідування про фальшивий диплом Балажки вже завершилось. Чи це вже норма, щоб у ВИШах викладали аферисти?

Г
гость

Чиновники погрязли в коррупции и потеряли чувство реальности, даже дети митингуют...

Ч
читач

Однозначно, влада має знайти сміливість і взяти відповідальність за вибух школярів на себе. В кінці кінців це провина та недопрацювання закарпатських чиновників, зокрема департаменту освіти і науки закарпатської ОДА. За свої непрофесійні та неузгоджені дії треба відповідати за законом. Нічого свою вину перекладати з хворої голови на здорову. Безвідповідальність та безкарність чиновників породжують їх свавілля!

Читайте також