Обласний Фонд держмайна отримав майже 2 млн. від оренди

8
0

У I півріччі 2010 року в Закарпатській області прозвітовано про приватизацію 29 об'єктів державної і комунальної власності, з яких 4 дообліковано. Шляхом викупу приватизовано 21 об'єкт, на аукціонах - 8.

Регіональним відділенням приватизовано 3 державні об'єкти групи А, один із них - разом із земельною ділянкою, на якій розташований, та один об'єкт групи Д разом із земельною ділянкою. Загальна вартість їх продажу становить 4 млн.455 тис. гривень.

Органами приватизації власності територіальних громад області продано 27 об'єктів групи А, 1 аптеку групи Ж та 1 недобудову на загальну суму 9 млн. 225 тис. гривень.

Від приватизації об'єктів державної форми власності та інших процесів, безпосередньо пов'язаних з процесом приватизації, регіональним відділенням отримано і перераховано до Державного бюджету України 1 млн. 612 тис. гривень.

Від продажу земельних ділянок під об'єктами приватизації отримано з початку року 895 тис. грн. З них 805 тис.грн. перераховано до Державного бюджету, а 90 тис.грн. - до місцевих бюджетів.

Відділення контролює 483 діючі договори оренди державного майна. 

Надходження з початку року орендної плати по укладеним договорам та від виявленої незаконної оренди складає 1 млн. 926 тис. гривень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також