Область готується до новорічно-різдвяних свят

11
0

У суботу, 20 грудня, на площі Народній в Ужгороді 0 16.00 запалять вогні головної ялинки краю

       Того ж дня на юних закарпатців чекає справжнє свято – театралізоване дійство.  Розважатимуть дітей, зокрема і в обласній філармонії. Там, з 20 до 23 грудня о 12.00 – казка «Пригода в Карпатах».

А з 19 грудня в обласній філармонії розпочнуться новорічні концерти творчих колективів. Обласний музей народної архітектури та побуту порадує виставками творів майстрів.

З 19 грудня  – новорічно-різдвяні свята для вихованців дитячих будинків-інтернатів, дітей-інвалідів. 22-28 грудня, зокрема в спеціальній школі-інтернат, що в Ужгороді, серед вихованців шкіл-інтернатів і дитячих будинків відбудеться обласний конкурс «Новорічний вернісаж».

А 19-20 грудня в Ужгороді – обласний зліт учнівської творчої молоді.

З 21 грудня в  закладах освіти розпочнуться новорічні ранки, дитячі вистави.  

З 22 грудня в закарпатському еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді, що в обласному центрі, відбудеться обласна новорічно-різдвяна виставка «Новорічний подарунок».

31 грудня на площі Театральній в Ужгороді розпочнеться новорічна шоу-програма.

14 січня  відбудеться обласний фестиваль колядницьких груп «Вертеп-2009». А 17 січня в Будинку школяра в Мукачеві – обласний конкурс естрадної пісні «Різдвяна зіронька».

Подібні новорічно-різдвяні заходи відбудуться в усіх районах та містах області, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також