Облавтодор обіцяє вже до кінця тижня відремонтувати важливі дороги

12
7

Про це у прес-центрі «Закарпаття» напередодні розповів новопризначений директор ДП «Закарпатський облавтодор» Іван Горба.

Він зазначив: «Ми зараз інтенсивного готуємо маршрути: Київ —  Чоп,  Берего — Лужанка,  Берегово — Дяково, Берегово —  Мукачево.

Усі роботи, починаючи від прибирання туалетів, сміття, покосу трав, фарбування огорож, заміни дорожніх знаків, розмітки, ямковий ремонт, ремонт невеликих тріщин на дорогах до кінця цього тижня ми маємо виконати, і ми їх виконаємо».

Коментарі

1
1

1 мав напевно на увазі вул.Пряшівську і виїзд з неї на Берегівську об"їздну. До речі Пряшівську в минулому році осінню ударними темпами ремонтували, подивіться, що після зими стало з нею. Це жах, кожен рік кучу грошей викидують на вітер. Оце якість роботи.

1
1223

Шановний 1 - Берегівська обїздна вже зроблена піди у подивись давненько ти в Мукачеві не був, якщо таке пишеш. Не орінтуєшся тоді взагалі нічого не пиши.

1
1

а берегівська обїздна буде ремонтуватися? будь-ласка автодорівці порїдьтеся по цій вулиці. гості теж будуть виїзджати з мукачева на берегово по цій дорозі.шоб хотяби вони вам не просили здоров"я, як це роблять мукачівці.

Ц
Ц

Да, немає і робочих професіоналів, і асфальта доброго.а намазюкати фігню вони знають, те і зроблять

О
Олег

У нас і підрядників нема, щоб ці роботи зробити в такий строк... Повна брехня

О
олексус

брехня

VB
Vasil Bokotey

Шановний пане Горба,прошу звернути увагу на дорогу мукачево-Рогатин в межах міста Рахів котра знаходиться в критичному стані!

Читайте також