Обленерго: Що робити, якщо у сусідів в будинку є світло, а у тебе нема

114
9

"Закарпаттяобленерго" опрацьовує звернення людей, серед яких є питання, які звучать найчастіше.

У прес-службі зазначають, зокрема, нерідко звучить питання, що робити, якщо відсутнє світло у одній чи кількох квартирах у межах одного багатоквартирного будинку?

"Консультуємо: якщо відсутнє світло у вас та ваших сусідів у межах одного багатоквартирного будинку, необхідно звертатися до голови ОСББ чи житлово-експлуатаційної компанії, яка обслуговує ваш будинок.

Електромережі всередині будинку, поза вашою квартирою, є у власності та обслуговуванні ОСББ чи ЖЕКу. Власники об'єктів благоустрою забезпечують освітлення цих об'єктів згідно з законодавством", - йдетья у повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією Укренерго сьогодні було підключено ще один блок АЕС, але дефіцит досі значний.

Коментарі

Ф
фітьфірітьови

но ти і тупе бидло....тать война, мацкалі розхерачили трансформаторні поддстанції, і у мережі не є доста електрики, а не просто так, бо кось ся рішив бавити! Ти реально такий тупий і обмежений?

В
Вова

Ці дебіли жирні не щитають нас за людей

НС
Но се ай

Чого світитт світло в когось 8 годин, а в когось по графіку 2 години шо за дічь??? Світло гоміки включайте всім нормально бо скоро люди будуть стяти вам на трансформатори ХАБАРНИКИ галімі!!!

М
Мар'яна

Забрехалися вже зовсім.Ви доки будете цей цирк творити?І додзвонитися не можна,я не дзвоню аби музику послухати,у тому дурному чат боті деяких адрес взагалі немає і світла тому немає??Бо нас не існує?Придурки

Ф
Фіть-фіріть

Тот ко там на рубільниках сидить знай ім'я ти п1-*0-рас!!! Включає за вказівками світло... люди треба го обосрати коли буде іти домів!!!

ХХ
Ха ха

Сусіди ділаші

М
Марічка

Перерізати му кабель най сидить тоже без світла

І
Іван

Треба дати сусіду п...ди зато шо в нього є світло

П
Просто

Єй…ви там що,взагалі подуріли чи як? Спочатку відповідальне за відключення було-Укренерго,потім переклали відповідальність на-Обленерго,а зараз намагаються перекласти на-Осбб…а на черзі хто-сосід? Ви взагалі народ тримаєте за стадо баранів,чи хочете стравити друг на друга,немає електроенргії в мене йду сосіда питатися,а звідки в нього… Може мені тоді і за електроенергію платити сосідови,а не Обленерго?

Читайте також