Облрада планує продати приміщення аптеки в Мукачеві у рази дешевше реальної вартості (ФОТО)

35
16

Відповідний проект рішення з'явився на сайті Закарпатської обласної ради, в якому пояснюють таке рішення, як вигідне надходження коштів до обласного бюджету, але продають це приміщення практично за безцінь.

Нагадаємо, ще у 2017 році приміщення відомої мукачівцям аптеки відібрала Закарпатська обласна рада. На жаль, тоді у розгляді позову Мукачівської міської ради суд встав на сторону обласної ради, і аптеку не вдалось повернути у комунальну власність міста.

Згідно інформаційної довідки до проекту рішення у 2018 році вартість вбудованих приміщень, оцінили у 3 651 508 гривень, однак, як стало відомо Mukachevo.net з власних джерел, облрада планує продати їх за ціною 6,6 мільйона.

Хоча, як зазначають експерти ринку нерухомості, вартість даних приміщень була визначена дуже низькою, адже ціна такого об'єкта у центрі міста коштує мінімум у 5 разів більше.

За визначені 471,3 метрів квадратних площі мали б отримати понад 20 мільйонів гривень.

Цікаво, що продаж буде здійснюватися не через торги, а на підставі того, що орендар має першочергове право викупу даних приміщень.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

P
Petya

Ці „панове” тепер поділяють законне майно тих людей, які здобули це чесною працею.

Л
Лакатош

А власники просять-звертаються? А напроти-Валенбергівські за горлянку або за бейца взяли і вигризли колишнє своє

В
Вили

Если есть наследник не имеют права продавать, это не государственное имущество

Й
йоушко

Верніть власникам і буде історично чесно і справедливо! Якось не чесно крадене продавати!

Ю
ю

а там дієві ліки колотили....Але ужгород продав у себе под ювелірку і продасть у мукачеві. Ужгород розумний...уже скоро 100років.

Ю
ю

комуняки не просто украли сю аптеку, а щи заборонили дітям колишніх власників отримати медичну освіту. А чому воєнкомат, воєнну частину напрти дєтского миру несловянам вернули, а аптеку власникам ньит?

S
stefan

"Коммуняки" НЕЗАКОННО ВКРАЛИ це приміщення у ЗАКОННОГО власника, нащадки якого проживають в цьому будинку. Засуджуєте "злочини сталінізму", але безсоромно користуєтесь результатами злочинних дій. То хто ви такі ?

М
Малевич

Аптека на 500 квадратив? Жирненько...

В
валя

То там командує по комунальному майну щи та великий юрист Малик, бо вкрали за ці роки вони не мало комунального майна, тому і жирують з злодіями Фронту Яценюка.

Ф
Ф

Ужас корупція у білий динь КРАПКА

М
Макс

Продати май лехко...матир продадуть ще

I
Imre

Есть ещё внучка Ferenczy. Это их аптека была.

1
123

А якого лешего облрада має до Мукачева? Це ж власнiсть громади мiста, а не областi?!

1
123

Зараз знайдеться якийсь Іванко 20-річний, який то купить непонятно за які гроші, а потім буде продавати у 20 разів дорожче) Чекайте, ще як у цнап новий переселять всіх із загсу, паспортного і т д, а ті приміщення лакомі де всі ці установи знаходяться так само продадуть за копійки.

ПР
пан Ростислав

Приміщення орендує підприємець Машіка В.Ю.

7
777

А хто там орендує дане приміщення?

Читайте також