Облрада виділила 300 тис. грн. Ужгородському аеропорту

5
0

на капремонт

Рішення про збільшення фінансування першочергових заходів Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт" Ужгород" на 2009-2012 роки було прийнято сьогодні під час сесії Закарпатської обласної ради.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури Закарпатської ОДА Володимир Католик, це питання виникло у зв'язку з необхідністю невідкладного проведення капітального ремонту системи обладнання світлосигнала аеропорту типу "М-2", пошкодженої в результаті удару блискавки.

Виділені кошти будуть спрямовані на забезпечення можливості прийому повітряних суден цілодобово в звичайних і складних метеоумовах. "На сьогоднішній день аеропорт приймає і відправляє літаки виключно у світлий час доби", - уточнив В. Католик.

Крім того, оперативний ремонт светосістеми дозволить продовжити термін сертифікаційної придатності існуючої системи світлосигнального обладнання аеропорту і сприятиме забезпеченню належного рівня безпеки авіаперевезень.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також