Облив бензином і підпалив: На Закарпатті молодий чоловік, ледь не спалив живцем латвійця (ФОТО)

9
6

Випадок трапився сьогодні, 8 січня, близько 05:00 годині ранку, у селі Довге, на Іршавщині.

У поліції розповідають, 25-річного громадянина Латвії з опіками було доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні.

Слідчо-оперативна група з'ясувала, що опіки мешканець Риги отримав у дискобарі в селі Довге. На той час він там гостював у родичів.

Саме там між ним та 23-річним місцевим мешканцем виник конфлікт. Після сварки закарпатець облив чоловіка якоюсь рідиною, попередньо бензном та підпалив. Після чого зловмисник втік.

Потерпілий отримав опіки обох рук, тулуба, обличчя і дихальних шляхів. Наразі латвієць знаходиться в реанімаційному відділенні Іршавської районної лікарні.

А от мешканця села Довге, затримали в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 15 частини 1 статті 115 ККУ, тобто замах на вбивство.

Коментарі

М
Мукачево

Лише я звертаю увагу, що розвелося забагато неадекватів? Потім за кордоном думають що тут дикарі. А поліцаї ніц не працюють тут. Того ніхто нікого не боїться.

1
14:23

Олександре, кить би бола не бордель - та не приiзжали б. Це раз. По-друге - кить би бола не бордель, та запалили би го iменно баби, а не цей дурень.

В
Варош

Гуканота дебільна

О
Олександр

Ібо Україне не бордель, хочуть чпокати та най їдуть у Євроборделі.

Г
Геша

Паскуда з довгого

М
Мiшо

Мершатник што утiк, то лем и знаете, набiдокурити а пак у корчi. Запалити го тоже!

Читайте також