Обмежувач на Сорочій в Мукачеві зніс "дах" ще одному далекобійнику (ФОТО, ВІДЕО)

11
11

Вже відомий обмежувач в Мукачеві і далі зупиняє далекобійників, які вважають що їм "море по коліно" і намагаються його проїхати.

Ось і сьогодні, близько 20:30 черговий водій вантажівки, який рухався у сторону Мукачева влетів в обмежувач, чим зніс "дах" своєї фури.

На фото та відео можна побачити, що конструкція причепу добряче зігнулася від удару.

Буквально днями Мukachevo.net публікувало відео, як один з водіїв вантажівки застряг намагаючись проїхати обмежувач.

Коментарі

В
Валік

А хоть на одній Гугл карті е ці обмежувачі .Я сам змукачева привіз груз до мебельного переїзда а як туди проїхати не знав .Як тоді людина з другого міста мае проїхати . А хто пише що вони бидло то вце сам такий бо не сидів за рулем великогабаритноі фури.

J
jbl

До "заколибали" Люди звернулися до влади щоб та поставила обмежувач руху, так як великі грузи руйнують будинки від вібрації. Не всі можуть побудувати нові будинки по всім стандартам! Старі будинки руйнуються. Була ідея поставити обмежувач швидкості у 30км/год як у Європі але зрозуміли що ніхто не буде додержуватися такої швидкості. Водії які пхаються під обмежувач це ті водії які не знають своїх габаритів! А що це за водій який не знає свої габарити? Вибачте це водії бидло! Я наприклад свої габарити чудово знаю та знаю де можу проїхати де ні, на перший день точніше в ночі коли поставили обмежувач я там розвернувся і поїхав в обхід. За мною була фура і водій казав що пролізе там, я йому кажу так твої габарити не позволяють які в тебе габарити? Я не знаю)) Так і не поїхав теж розвернувся. Самому страшно якщо бачиш вожія "дебіла" на фурі...

З
заколибали

Шановни журналисти и вси мудряки, перш ниж когось обсуждати розгляньте проблему из иншои сторони-зверниться до Мукачивськои влади нехай зроблять вже ту обиздну дорогу Мукачева, а потим ставлять обмежувачи... майте розум щось робить а не обсирайте тилько!!!!!!!!!!!!!

В
Вася

Тать ні. В калькуляторі батерка сіла. Це сокирою фотькали. Я видів. Нарубали кадрів.

Д
до

пяний або наркоман на тести їх

Д
Дальнобой

Не можу зрозумiти,видить що не пролiзае,навiщо лiзти,вродi стоять лежачi,. A чому саме камiони виннi,а коли кожного дня Вольво трьохоснi,проiжають значить зробiть для них обмежувач,хоч 2.5 м.,якi перевозять асфальт або ще щось,та чути його коли на щось наiде !!!

О
Олександр

Поставте там червоний знаак стрілку яка вказує в низ і великими буквами напишіть 3 с половинов метри і най мигають оби привликали увагу, так як у Європі коли починається тунель......

О
Олександр

Калькулятором підняв настрій :-)))))))

О
Олександр

На шо сьте знимали фотки? на калькулятор?.

V
Vladislav4009

Ти чого? Це, сусіде? Побачив що?

1
123

Боати якое дурное, видять шо не мош а лізуть

Читайте також