Обставини трагедії: Підлітка, якого шукали на Тячівщині на смерть збила автівка (ФОТО)

11
10

Аварія трапилась у суботу, 2 січня, близько 17:45 годині у селі Ганичі.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що хлопця розшукували родичі та поліція. А сьогодні рятувальники повідомили про виявлення тіла закарпатця біля канави.

В Управлінні Національної поліції Закарпаття розповідають, при огляді тіла експерти виявили тілесні ушкодження, які попередньо були характерними для падіння з висоти канави.

Однак провівши ретельну перевірку, опрацювавши відео з камер спостереження поліцейські встановили, що юнак загинув 2 січня близько 17 години 45 хвилин внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці з’ясували, що саме 32-річний водій «Mercedes Sprinter» наїхав на пішохода. Юнак ішов в попутному напрямку по правому узбіччю. У результаті зіткнення потерпілого відкинуло у русло водного потічка, від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці події.

Поліцейські розшукали та затримали підозрюваного. «Mercedes Sprinter» вже активно ремонтувався після аварії, проте на транспортному засобі ще лишилися наявні характерні для ДТП механічні ушкодження. Правоохоронці вилучили автомобіль, на якому рухався зловмисник.

Відкрито провадження за ч. 2 статті 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

Тепер водію "світить" від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Дивіться також:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

1
1232

я першим зауважив про можливу вину самого хлопця, проте, водії не виправдовуйтесь! Свідомі з вас самі чітко розуміють, що 90% "ваділ" на дорозі -- к0нчен1 ганд0ни!!! одні не вчили ПДР, інші навіть без прав катають. Яскравий приклад -- коли, як сьогодні ідеш в сильний дощ тротуаром пішки додому, вузькою вулицею, по узбіччі калюжі... І тільки один з десяти-п'ятнадцяти водіїв сповільнить (або увесь час так переміщається) свій хід, щоб не облити з ніг до голови багнюкою пішохода. Горіть утирки в пеклі! Зі святом вас!

С
Селянин

И вполне вероятно что водитель был пьян, по этому и смылся.

С
Селянин

Ede 05.01.2021 17:19 Полность поддерживаю, масса нарушений со стороны пострадавшего. Таких нужно приравнивать к самоубийцам. Себя подставляет и водителей.

I
Ion

До Я: А фари вночи не видко, чи може машина беззвучна. Я не про цей випадок, но треба тоже мало думати що робиш.

1
1232

Дійсно, неуважно прочитав... вважав, що в протилежному напрямку щодо руху транспорту...

Я
Я

До 1232: Всмислі? По перше: водій винний завжди, не залежно від того втік він чи ні. Те що він втік, може бути обтяжувачем для нього, але винний він чи такичи так. По друге: як міг хлопчина його бачити, якщо він йшов у напрямку руху авто і удар був ззаду?

О
Оля

Таких водіїв контролювати треба.

E
Ede

Для справедливости: 1. Ребенок шел на правой стороне, то есть в сторону движений - уже не правильно 2. На одежде по всей вероятности не были ничего светоотражающего - тоже не правильно.3. Опять по всей вероятности на месте происшествия отсутствует уличное освещение, мягко говоря не правильно.

Й
Йовжко

Кожна друга аварія за участю спрінтера, само отморожені водії на спрінтерах, особливо якщо верховинець за рульом

1
1232

Водій не був зловмисником, до поки не приховав подію... Якщо б поліцаї не достеменно провели свою роботу, а тут варто зауважити -- відпрацювали як в кіно, то могло "пронести" і не поніс би відповідальності... Якби ж повідомив і не приховав, теж міг би уникнути відповідальності, та як винен по ПДР в цій ситуації хлопець. Але в очевидь, водій був нетверезим, й тому не викликав нікого. Проте, й хлопець скоріш був нетверезим, раз не встих зреагувати... А якщо б вчасно викликали швидку, хлопець можливо і не загинув би -- ось за це повинна бути відповідальність тому горе-водію, тепер вже він став ЗЛОВМИСНИКОМ! А справа, як завжди за НАШИМ ЧЕСНИМ СУДОМ... Як ніхто не занесе, то суд буде справедливим, якщо занесуть -- знайдуть виправдання!

Читайте також