Обурені чинадіївці вимагали депутатів Слуги народу, Рідного Закарпаття та Батьківщини відвідувати сесії (ФОТО, ВІДЕО)

5
14

Сьогодні, 27 березня обурені жителі Чинадіївської громади вимагали низку депутатів селищної ради згадати про людей та прийняти низку важливих для громади рішень.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що сесії Чинадіївської селищної ради ігнорують низка депутатів з партій Слуга народу, Рідне Закарпаття та Батьківщина.

Через неявку депутатів, вже кілька місяців не збирається сесія селищної ради і не вирішуються нагальні питання життєдіяльності громади.

Мешканці громади організували зустріч з депутатами та головою Чинадієва. Однак, чому не відвідують засідання селищної ради, депутати пояснити так і не змогли.

Чинадіївський селищний голова Володимир Андрушко повідомив депутатів про скликання позачергової сесії селищної ради на понеділок 29 березня. Проте депутати-прогульники не змогли відповісти, чи прийдуть на сесію цього разу.

Більше про те, як обурені люди змушували депутатів стати до роботи дивіться у сюжеті Mukachevo.net


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Д
Дома

А де тормоз лашкай шосьго невидко чи пишов бити усих коло епицентра !? Найби нанюхани вже уси зийшлися

П
Петро

Бажаю щоб ці депутати ніколи не приходили на сесію, нехай ідіоти чинадіївські наступний раз думають - ща кого голосуватм!

М
Мєсний

До Я Є у них група у фб Порадьте будь ласка Чинадієво та там ушитко пише про тих неробів чортових ,але зайдіть у групу та читайте ушитко там много є інтересного

М
Мєсний

До Я Є у них група Порадьте будь ласка Чинадієво та там ушитко пише про тих неробів чортових ,але зайдіть у групу та читайте ушитко там много є інтересного

А
Андрушко

важко Андрушкови з такими дебілами

*
*****

Хай тепер тупі виборці подумають,кого навибирали...

Г
Грабивнийя

Повиште юркови фесюкови шо сесия проводиться и силиради а не у шубика чи по банях чи пяний у домах

R
Rrr

Чому не напишете позицію цих партій? Є чітке роз'яснення чому так відбувається

Я
Я

Чинадиэво коментируэмо всьо шо робиться люди бильше правди знають пишить за всих каждий за депутата з своего села шо входять в громаду , и кстати юра фесюк под первентином закупився у шубика ......

Д
Дідо

То Блюк колотить се всьо

О
ОККО

Перевибои

У
Україна

Суги пидераси

Х
Холмс

Громаді потрібно включати механізм відкликання депутатів, а Голові паралельно виносити питання про позбавлення прогульників статусу депутатів. Депутат це особа делегована громадою представляти її інтереси, а не грати у свої ігри чи ігри політичних сил до яких вони належать.

Н
Народ

Эбать Бидьо долба**б

Читайте також