Обурені закарпатці вийшли на протест через ями на дорозі Іршава-Довге (ВІДЕО, ФОТО)

25
13

Акція протесту відбулась у селі Білки, що на Хустщині.

Раніше Mukachevo.net неодноразово розповідало, що дороги обласного значення у жахливому стані, і жителі Іршавщини готові до радикальних дій.

Як розповів кореспондент Mukachevo.net з місця події, на акцію прийшло близько 50 людей. Опісля, до протестуючих вийшли голова Білківської громади Василь Зейкан та заступник керівника державного підприємства "Служба місцевих автомобільних доріг" Ростислав Пріцак.

На питання людей, коли буде продовжений ремонт дороги Іршава - Довге, Ростислав Пріцак відповісти не зміг.

З'ясувалося, що на фірма, з якою раніше було укладено договір про капітальний ремонт дороги обласного значення Іршава-Довге, відкрито низку кримінальних проваджень.

Так, громадою було прийнято рішення, дати владі 2 тижні для початку ремонту. У понеділок, 1 березня, в ОДА планують провести нараду щодо виконання ремонтних робіт автошляху.

Обурені люди пообіцяли, у разі не виконання їх вимог, через 2 тижні вони знову вийдуть, але вже на безстрокову акцію та повністю перекриють рух дорогою Іршава - Довге.


Також радимо переглянути нещодавній репортаж Mukachevo.net про катастрофічний стан доріг обласного значення в колишньому Іршавському районі.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

С
Сісо

А Ливдарь Петро недибавий шо там забув??! Кить тота шістка мусорська за всьо житя на биціглі даже не назбирав а не ош на мотор.тому недибавцьови єдно куда пішком ходити

В
Вася

А де Лунченко депутат ВР, ми за нього голосували і пропав наусегда як го вибрали

І
Іршава

До дамаву, добре думаш,там файно виступав верховинець конкректно і по суті, а все остальне то балагон

Д
Думка

Думаву що тут без політики не обійшлося. Когось хочуть скинути.

Ч
Читач

1. Василь Зейкан головує в Білках 150 років. Чому не зробив нісого із дорогами у селі та через село? Ще старий пінзіяш обраний головою ОТГ. Ко вам го убирав? Путін? Трамп? Із Зейкана має бути спрос! 2. Нехай активісти відчитаються: що змінили своїми ідіотськими перекриваннями доріг? Лише водіям та пасажирам нерви роблять.

Ц
Ціґань

Йсе лупина. Попробуйте добратися до Кушниці. Як з боку Іршави, так і з боку Сваляви. Тодик увидите, што уто путь. Без фіґлів, такої розбитої дороги за 50 років мого життя не було ніколи. Лиш у період великого будівництва. Підіть на участо за Стройно, де того року за 10млн зробили кілометер дороги. Уже ся розсипать. Гич у голову не приходить, кроме елементарного дерибану б'юджета. Ги учив великий Ленін: красти, красти і ищи раз красти. Ниє на йсе бидло закарпатсько-депутатське мадяру. Оби їх пиzdили на каждум кроці. Паскудота!

СС
Спокійно селяни

Ні в одній країні світу такого не побачиш. Навіть в ні одному городі в Україні чи в колишньому ссср. Таке можна побачити тільки по селах. Понапиваєця дригану одне з другим і йде майданити тра й не тра, тилько один в масці. Пан Президент Зеленський ото має взяти і усіх прищепити вакциною. Кого прищепили - на ушо табличку, як телятам. Кадиров у Чечні рострілявби з пушкі то усе. Не не стидно, пузаті дядькі сиві і хужи циган.

I
indi

15.17 - намнуть вам содомітам ізясь. кирим. дибальцево, іловайськ, красной поле.

Д1
до 13:58

Дирявіо, чого тут у коментах скиглиш, виходь нарешті з своїми закликами про "порятунок" на вулицю! Чи скикотно, що натовчуть по мордяці?

ЖІ
Житель Іршавського району

Молодці жителі с.Білки так тримати. Як не будете відстоювати своє вас і не побачать. Перекрити дорогу нафіг най роблять.

Й
йоушко

адм. комент "ромаріо" не містить лайливі вирази???????

Я
Яяя

Білки це Іршавський район а не хустський!!!!

Р
ромаріо

Весь русинський край треба рятувати з цього Укротитаніку, а не дорогами займатися. Результати рефрендуму 1991 р. мають бути реалізовані: це єдиний шлях до припинення гено та етноциду в регіоні.

Читайте також