Об'єднані творчістю: У Мукачеві провели одразу кілька дитячих майстер-класів (ФОТО)

17
0

Як повідомляє Мукачівська міська рада, вчора у Палаці культури відбувся майстер клас для дітей в рамках акції «Об'єднані творчістю», які проходять завдяки грантовому проєкту Міжнародної організації з міграції.

В Палаці культури діти мали змогу безкоштовно спробувати себе в різних творчих напрямках а саме:

Хореографічне мистецтво. Ніка Старосельська, викладачка хореографічного відділу Мукачівської школи мистецтв ім. С.Мартона, навчала юних танцівників основні елементи сучасного танцю в партері.


Декорування сувенірних підставок. Оксана Чудновська, яка розповіла юним художникам про процес створення таких поробок, а також навчила працювати із різними техніками декорування сувенірів.


Малювання. Юні художники обрали для малювання мудру сову а Наталія Рибар, художниця, керівниця гуртка малювання навчального центру «Platform 9 3/4», допомагала діткам у творчому процесі та розповідала про секрети образотворчого мистецтва.


У студії звукозапису провели майстер-клас «Співай солов'їною». Анатолія Рябініна, який цього дня провів декілька занять сказав, надзвичайно важливо мати не тільки професійні навички звукорежисера, але й вміти допомогти розкрити свій талант, навчити не переживати і по максимуму віддатися творчому процесу.


Театральне мистецтво.Майстер-клас вела Вероніка Новосад, актриса Мукачівського драматичного театру, викладачка театрального класу «Ліхтарик» Мукачівської школи мистецтв ім. С. Мартона. Діти навчалися акторській грі, сценічним образам, та вигадували свої власні театральні постановки.


Вокальне мистецтво. Ігор Білик, заслужений діяч естрадного мистецтва України, композитор, викладач вокально-хорового відділу Мукачівської школи мистецтв ім. С.Мартона. Юнаки вчилися технікам вокалу та імпровізації, практикувались в правильному диханні та роботі з мікрофоном. А на завершення кожен учасник виконав свою улюблену пісню.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також