Об`єднання прикордонних органів самоврядування

6
0

створено на Ужгородщині

Більшість робочого часу керівників сіл витрачається на вирішення щоденних проблем, і його не вистачає на перспективне планування, налагодження зв`язків з іншими регіонами, на пошук інвесторів.

Вихід намічається в об`єднанні зусиль, досвіду і коштів для вирішення стратегічних завдань. З цією метою і зібрались голови прикордонних сіл району та депутати районної та місцевих рад на установчі збори Об`єднання прикордонних органів самоврядування Ужгородщини.

На установчих зборах були окреслені найбільш актуальні для району питання та методи їх вирішення. Ткак, у стислі строки всі сільські ради повинні вивчити персональний та фаховий склад потенційної робочої сили, наявність невикористаних будівель і споруд для розміщення промислових та інших підприємств.

Присутні, зокрема, слушно зауважили, що необхідно переглянути стратегію розміщення інвестицій в масштабах району. Так як Минайсько-Розівський регіон вже перевантажений промисловими об`єктами, туди вже тепер завозять робочу силу, а на території Тарновець, Галочі, Паладькомарівців, Салівки, Малої Доброні їх немає. Через таку нерівномірність виникають диспропорції у фінансуванні сільських бюджетів, штучно створюються «багаті та бідні» села..

Засновники Об`єднання прикордонних органів самоврядування закликають керівників сіл району приєднатися до цього громадського об`єднання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також