Об’їзна дорога та економічний розвиток: на Берегівщині знову не змогли прийняти стратегічно важливе питання

15
5

Схему планування Берегівського району не можуть прийняти протягом декількох років.

Аби чітко зрозуміти, депутати районної ради не змогли прийняти рішення стосовно схеми планування Берегівського району, яке виноситься на сесії вже декілька разів.

Цікаво, що депутати від коаліційної більшості "ДПУУ" (Демократична партія угорців України) та КМКС не приймають той план, який був розроблений за бюджетні кошти при їхньому голові райради, а це порядок 800 тисяч гривень від платників податків йдуть "коту під хвіст".

Зокрема, завдяки цьому плану пішли б зрушення у таких питаннях, як об’їзна дорога навколо Берегова та будівництво пункту пропуску на КПП "Лужанка".

Коли в черговий раз питання було винесено на позачергову сесію, яка відбулася 28 серпня, то депутат від "ДПУУ" Тіберій Біров одразу ж повідомив, що голосувати за план не можна, але вагомих причин не назвав.

На жаль голосів від депутатів "Єдиного Центру", "БПП" та "Відродження" не вистачило для того, аби проголосувати за економічно важливе питання району.

Дев’ять депутатів від угорських партій утрималися від голосування разом із головою засіданням Василем Горватом, який виконує обов’язки голови Берегівської райради поки Йожеф Шін у відпустці.

Цікаво, що на попередній сесії це питання також не могли розглянути через відсутність кворуму, який був зумовлений відсутністю більшості депутатів.

Коментарі

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Дякуємо за зауваження, уточнюємо інформацію!

ДН
До нижнього допису

Дякуємо депутату за більш точну інформацію. Ось так коментатори диванні і продажний сайт теж.

Д
Депутат

Не через відсутність депутатів ДПУУ не було кворуму, а через депутатів від Відродження - із 4 прийшло 0, від ЄЦу - із 8 прийшло 2, Солідарності - із 3 прийшло 2, КМКСу - із 11 прийшло 7, ДПУУ - із 6 прийшло 4. А голова фракції ДПУУ зачитав вагомі підстави, чому не можна приймати завідомо незаконні речі. Ось так, шановна редакція, треба висвітлювати події - повно, об'єктивно та неупереджено

Т
То

Скорее всего не их подрядчику бабки дают, вот они и бушуют это же Берегово там местные элиты даже в украинском масштабе не вершине чартов по умению осваивать деньги в т.ч. и венгерские - они на венгерском потоке выросли

Б
Бувалий

Закрити у залі депутатів і випустити тоді,коли ухвалять хоть якой рішення . Тому і витрачаються млн. грн. впусту

Читайте також