Обираємо якісний пеленальний комод в дитячу кімнату

20
0

Сучасна дитяча кімната - це не тільки турбота про міцний сон малюка, а й комфорт його батьків.

Складно уявити затишну кімнату для новонародженого немовляти без такого атрибута як пеленальний столик https://babymax.com.ua/ukr/pelenalnyye-komody. Коли настає момент вибору, у багатьох батьків виникає багато запитань, про те, яким повинен бути пеленальний комод?

Вибираємо якісний дитячий комод в кімнату малюка.

По-перше, варто розібратися в питанні: чим Вам буде корисний комод? Основне призначення це - сповивання малюка. Але, навіть якщо Ви вирішите не сповивати дитину, повірте, він Вам не завадить у таких процесах, як: перевдягання немовляти, масаж, заміна підгузка і ще багато інших гігієнічних процедур, які допоможе полегшити виріб.Ще одна важлива функція комода - пеленатора це - відмінне місце для зберігання необхідних речей. Зазвичай комоди йдуть з шухлядами від 3 і більше (залежно від висоти та ширини виробу).

Тому новоспеченим матусям радимо звернути увагу на такий атрибут. Він дасть змогу не нахиляться до малюка в ліжечко під час догляду, а це часто після пологів дається нелегко.

По-друге, варто оцінити параметри комодів дитячих, вибрати ті, які істотні для Вас:

  1. Матеріал. 90% батьків вибирають дитячі товари орієнтуючись саме на матеріал виробу. Комод-пеленатор не виняток. Більшість моделей виготовлені або з натурального масиву дерева, або з ДСП (МДФ). Останній варіант - більш бюджетний, і широкий, оскільки таких варіантів у магазинах досить багато. Комоди з натурального дерева - обійдуться дорожче, вони важчі та вибір їх трохи обмежений.
  2. Габарити. Дуже важливий фактор, і для багатьох сімей - вирішальний. Багато хто відмовляється від купівлі комодів через їхню габаритність. Але в наш час у магазинах можна зустріти не тільки стандартні варіанти на 800-900 мм, а й вужчі - 500-600 мм. Тому якщо простір для дитячої кімнати обмежений, радимо звернути увагу на більш компактні варіанти.
  3. Багатофункціональність. Одна з основних причин для батьків купити комод дитячий - це можливість у майбутньому використовувати його як місце для зберігання речей і елемент декору. Це можливо завдяки тому, що багато моделей обладнані функцією знімного пеленатора. Тому коли дитина виросте, Ви зможете просто зняти пеленатор і використовувати як звичайний комод для зберігання речей.
  4. Безпека. Як кожен інший атрибут меблювання дитячої кімнати, комод повинен бути виконаний без гострих кутів. Щоб юний дослідник не поранив себе під час ігор - кути обов'язково мають бути закругленими.

Якщо ж Ви вирішили купити пеленальний столик - рекомендуємо звернути увагу на спеціалізований дитячий магазин Babymax. Саме тут Ви знайдете широкий асортимент всього необхідного для дитини за доступною ціною.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також