Обираємо цукерки в подарунок

59
0

День народження - свято, яке трапляється раз на рік, але на нього чекають всі з особливим трепетним почуттям. Близьким людям можна подарувати все що завгодно, особливо якщо знати, про що вони мріють.

Проте самим універсальним і приємним презентом залишаються солодощі. Багато виробників випускають свою продукцію в красивих упаковках, наприклад, цукерки Любимов, які вже є повноцінним подарунком без додаткових прикрас.

Доречний вибір

Відносно смакових якостей, переваги можуть збігатися, як у чоловіків, так і жінок. Діти взагалі люблять солодощі практично будь-які. Однак можна скористатися наступними рекомендаціями з приводу того, які цукерки краще подарувати:

  • Жінкам - прийнято вважати, що прекрасна половина людства більше любить м'які смаки зразок молочного шоколаду, кремових начинок, вишуканих виконань і поєднань, наприклад, білий і молочний шоколад. Що стосується форми, то вона може бути класичною, особливої ролі не грає. Головне, щоб упаковка відповідала настрою, говорила про почуття, була оригінальною, цікавою.
  • Чоловікам - серед представників чоловічої статі багато ласунів. Рідко, хто не любить шоколад, швидше за просто приховує свої пристрасті. Зазвичай чоловіки вибирають чорний шоколад, навіть гіркий. З наповнювачів воліють горіхи, щось солоне, або поєднання кількох смаків. Можливий варіант з алкоголем всередині. Також чоловіки радіють різним цікавим фігуркам, будь то сердечка, автомобілі, зайчики або щось в цьому роді.
  • Дітям - незважаючи на те, що у дітей ще повністю смаки не сформовані, у них теж присутні свої переваги. Малюкам подобаються різнобарвні цукерки, фруктові, молочні смаки. Різні фігурки з наповнювачем всередині, особливо з сюрпризом. Також підійде набір маленьких шоколадок з дитячим оформленням упаковки - мультяшки, тварини.

Універсальними цукерками, які підійдуть для всіх - це асорті з різними смаками і формами.

Загальні рекомендації по вибору

Перш, ніж приступити до вибору солодощів, необхідно:

  • Дізнатися, чи любить винуватець торжества солодощі і які саме.
  • Подивитися подарункові упаковки, вибрати тематичну.
  • Додати до солодощів приємний сюрприз у вигляді іграшки, квітів, основного подарунка, листівки.

Якщо належить вибрати солодощі в подарунок малознайомої людини, то слід звернути увагу на асорті в красивій упаковці. Колегам і іноземним гостям краще придбати дорогі цукерки та оформлення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також