Очільник Закарпатгазу пояснив чому у закарпатців найвищий тариф за газ

18
16

Голова правління "Закарптагазу" Віталій Шатило виступив перед депутатами Мукачівської міськради та зазначив, що рішення щодо абонплати за підключення за газ приймало не підприємство, а державна комісія.

За його словами постановою було виокрелено плату за транспортування газу. Для кожного споживача в залежності від потужності лічильника встановлено тариф, повідомляє Мукачівська міська рада. 

Віталій Шатило підтвердив, що для Закарпаття тарифи одні з найвищих в Україні. За його словами це пов'язано з тим, що область переважно гірська і тут прокладено мережі середнього та високого тисків, найбільша протяжність газопроводів в області, 90% споживачів - це населення.

Підприємство наразі не володіє інформацією який газ - чи імпортований, чи газ українського видобутку отримують споживачі області.

Дивіться пряму трансляцію з позачергової сесії Мукачівської міської ради.

Коментарі

А
Арес

Цікаво, засоби транспортування газу створив НКРЕКП чи радянський "кривавий тоталітарний режим", при якому все коштувало копійки?

В
Вася

Ага, цьому шатилу не хватає трохи бабла аби хижу на Червениці достроїти.

31
3. 14

Пак це геноцид для Закарпатців добре що невисиляють

7
77.77

Майбільший тариф бо закарпатці ще якось виживавуть та треба з них дерти оби здохли з голоду а вать утікли в мадярщину !

М
мукачево

Може накінець скаже Шатило яка у нього зарплата і чи мав хтось із його попередників за часів СРСР такі гроші. Це ще той гівнюк...

Д1
до 16.46

пак а чому ся прозпав,лиш мантру про піндосів ни качай, Василю чуму у коментови тілько мало рагулів , май совість .

В
Василь

Це як: 90% споживачів - населення?!..А куди поділися стратегічні підприємства,під потреби яких - в т.ч. - і прокладалися газопроводи?! Фабрики,заводи з тисячами кваліфікованих фахівців,які випускали високо інтелектуальну продукцію з астрономічною додатковою вартістю готових виробів...де це все?!...Розграбували рогаті окупанти наших міст?- так з терористів-рагулів,знищивших нашу індустрію заради особистого(т.е. їх,сучьего) збагачення і здирайте бабло,- до городських-то які претензії по тарифам?! Газопроводи теж ми,городськи,будували в т.ч. і через Карпати - це поки єдине,що не розікрали рогаті скоти...поки не розiкрали...

1
111

Так нехай Закарпатгаз в своїй лабораторії проведе аналіз газу з якого родовища постачається газ для закарпатців. І доповість голові правління щоб володів інформацією.

А
Арес

Цікаво, засоби транспортування газу створив НКРЕКП чи радянський "кривавий тоталітарний режим", при якому все коштувало копійки?

3
369

задовбали!!!!! нич не знаву пса пускаю, ми крідіт брали би той газ завести, і кому я тепер маю платити за труби які сам купив!!!

K
ka

ага беруть газ за 20 коп украинський а продають по 6,8 ..... легше сказати не володыю информациэю. як це продавець не знає де купує свій товар. брехня!

М
Мукачево

як вони вже достали ці начальники, які нич незнавуть!!!!!!

В
Вася

У гірських районах 90% користуються дровами на опалення!

У
Ужгородка

П.....ж. І якого хріна, я маю платити ніби за гірські райони!? Нетреба прикриватися гірськими районами, бо в більшій їх частині взагалі нема підведеного газу. До прикладу Рахів і Рахівський район взагалі немає і не мав газу.

1
1234

Якщо не володіє інформацією то мабуть за нього й платити нетрба...

О
ОЧІЛЬНИК

не володіє інформацією, який краянам газ продає. Дожилися ...

Читайте також