Очільниця Держгеокадастру Закарпаття, яку начебто затримала ГПУ на хабарі, досі на робочому місці

10
3

Як запевнила особисто Світлана Мельничук в коментарі журналістам у четвер, 3 травня, сьогодні вона як і завжди прийшла на роботу та виконує свої обов’язки. Її ніхто не затримував ні вчора, ні сьогодні, запевняє вона.

Більше того, за її словами, інформація про її затримання є неправдивою і вона планує реагувати на неї згідно з українським законодавством.

— Як ви бачите, я перебуваю на робочому місці, виконую свої функціональні обов’язки. Інформація, яка була розповсюджена в інтернет-виданнях і на сторінках у соцмережах щодо мого затримання на хабарі у 200 тисяч доларів не є правдивою, це є брехня. Ця інформація була неперевірена. Ми будемо розбиратися з цим згідно чинного законодавства, – розповіла на брифінгу в четверг, 3 травня, начальник ГУ Держгеокадастру в Закарпатській області Світлана Мельничук.

Вона також підтвердила, що вчора проходили слідчі дії, пов’язані з «певною проблематикою» по Воловецькому району з працівниками Держгеокадастру.

— Я не берусь коментувати, думаю, слідство покаже хто був винний, в чому там справа, але у нас все в порядку, всі заступники на місці, працюють, – підтвердила Світлана Мельничук.

Роз’яснила чиновниця і плутанину з інформацією, яку оприлюднила Генпрокуратура.

— Можливо це пов’язано з тим, що відділи Держгеокадастру на місцях були реорганізовані, тому і виникла така ситуація. До вечора на сайті прокуратури вже все було виправлено, – додала очільниця геокадастру області у коментарях журналістам.


Нагадаємо, що протягом вчорашнього дня, 2 травня, надходила дещо суперечлива інформація з приводу даного інциденту з різних джерел: зокрема у ГПУ завняли, що затримали на хабарі керівника Держгеокадастру Закарпаття, а очільниця  відомства запевняла, що її не затримали і вона працює далі.

 

Коментарі

P
Petya

Нись все продається та купляється. прикидуєте кілько шмара бабла зорвала? Странно було би як юи її посадили, бо здала б своїх кришунів-депутатів із ВР.

V
Vasja

Таку файну жону немош кивати най далше виконує свої функціональні обов’язки.

W
WoVA

я її хочу по повній...

Читайте також