Очищення вигрібної ями у Ніколаєві

11
0

Що таке септик? Септики - це накопичувачі для рідких і твердих відходів. Раніше вони були бетонними, але в даний час все частіше зустрічаються з пластика в силу більшої зручності. Однак їх очищення пов'язана з певними обмеженнями і може викликати ряд проблем.

Для безпроблемного викачування ям в Миколаєві скористайтеся послугами компанії «МонтажТехСервіс», які можна замовити на сайті: https://mtsewer.com.ua/services/mts-vykachka-yam-nikolaev/.

Які можуть виникнути проблеми

Дуже важлива періодичність замовлень на очистку септика. Завжди можна встановити фіксовану дату очищення вигрібної ями, але в разі неповного септика таке рішення призведе до більш високих витрат через що стягується фіксованої плати. При цьому необхідно контролювати рівень септика, що не є приємним заняттям. В цьому випадку краще всього встановити датчик, який повідомить вам, що ємність наповнилася. Також варто не відкладати очищення вигрібної ями до останньої хвилини. У компаній, що займаються очищенням септиків, зазвичай є багато замовлень, тому негайна утилізація часто неможлива.

Ще одна складність може полягати в доступі асенізаторської машини до вашого домоволодіння. Безумовно, великогабаритний автомобіль може завдати значної шкоди рослинам, тротуарній плитці, а також різних архітектурних елементів, встановленим на нашому дворі. Крім того, необхідність відкриття в'їзних воріт вимагає вашої присутності. Хорошим рішенням цієї проблеми є установка додаткової труби для відводу стічних вод. Один її кінець опускається на дно ємності, а інший доступний з вулиці за допомогою швидкороз'ємні муфти. Завдяки цьому рішенню, ви можете уникнути вищезгаданих проблем.

Використовуйте біопрепарати

Зазвичай процес очищення вигрібної ями може спричинити за собою появу в квартирі тухлого, неприємного запаху. Це пов'язано з тим, що внаслідок тиску, що виникає під час роботи асенізаторської машини, висмоктується вся вода з таких збірок, як;

  • умивальники;
  • душові піддони;
  • ванни;
  • туалети.

Рішенням даної проблеми є установка витяжного патрубка у верхній частині ємності для відходів. Щоб уникнути появи неприємних запахів через таку вентиляції, пару раз на місяць потрібно заливати в один з туалетів відповідні біопрепарати, що прискорить розкладання органічних сполук.

Питання утилізації септика можуть виявитися досить проблематичними, але при належній підготовці відсутність підключення до каналізації не є проблемою. Якщо ви шукаєте рішення, які будуть відповідати вашим очікуванням і будуть індивідуально адаптовані до ваших потреб, ознайомтеся з пропозицією компанії «МонтажТехСервіс».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також