Одеський зоолінгвіст після звільнення з ДАІ влаштувався менеджером

16
3

Скандально відомий одеський екс-інспектор ДАІ Олександр Швець знайшов нову роботу. Про це повідомило видання Сегодня, посилаючись на депутата міськради, лідера партії "Родина" Ігоря Маркова, який раніше обіцяв працевлаштувати звільненого з міліції одесита за недавній скандал.

«Олександр оформляє документи. Я запропонував йому кілька варіантів. Посада його влаштувала, - сказав Марков. - Він буде працювати в одній з комерційних структур. Чи не охоронцем, не водієм, а менеджером. Хлопець він нормальний, а тоді його спровокували».

За словами самого Швеця, йому запропонували цілком конкурентоздатну зарплату (у ДАІ він отримував близько 1500 гривень). Також він зазначив, що все ще роздумує, чи подавати до суду на своїх «кривдників».

Як повідомлялося, раніше в інтерв'ю газеті Сегодня Швець розповів про подробиці свого скандального чергування, а також заявив, що має намір добиватися відновлення на посаді. Водія, після спілкування з яким його звільнили він назвав провокатором. Одеський даішник відмовився спілкуватися українською мовою, назвавши її телячою.

Нагадаємо, минулого тижня в інтернеті з'явився відеозапис розмови одеського інспектора ДАІ Швеця з водієм зупиненого ним автомобіля, в ході якого інспектор відмовився розмовляти українською мовою.

Діалог водія з інспектором починався російською мовою, однак, коли водій на українському попросив гаішінка пояснити, яке правило дорожнього руху він порушив, той перепитав: «По-русски або по-українськи?». Коли водій попросив його відповісти «на русском, державною мовою», співробітник ДАІ сказав: «Не розумію я телячі мову». У відповідь на обурення водія, «ви не любите державну мову!?», Швець спокійно заявив: «Абсолютно! Чесно і з упевненістю про це говорю. І ніколи в житті його не полюблю».

Після того, як відеоролик був викладений в інтернет, а в ЗМІ з'явилася інформація про висловлювання даішника, сержант Швець був звільнений з лав ДАІ.

Коментарі

5
58

Ладно, понятно все с этим Гаишником, но ведь дибил Марков зачем свой нос сует?

Я
яна

зоолінгвіст -чого людину так називати?він висловився щодо української мови, ну і що? В Одесі більшість розмовляють російською...Хочете сказати, що у всіх регіонах розмовляють чисто по українськи,візьміть лише наше Закарпаття ????

Я
яна

зоолінгвіст -чого людина так називати?він висловився щодо української мови, ну і що? В Одесі більшість розмовляють російською...Хочете сказатиЮ, що у всіх регіонах розмовляють чисто по українськи,візьміть лише наше Закарпаття ????

Читайте також