Одіозний екс-очільник Закарпатської митниці Роман Крутяк призначений першим замом Черкаської митниці

14
4

Призначення Романа Крутяка відбулось у прискореному порядку 29 квітня, за декілька днів до вступлення у дію нового закону "Про державну службу".

Перший заступник начальника Черкаської митниці ДФС Роман Крутяк має спеціальне звання - радник податкової та митної справи ІІІ рангу.

Роман Крутяк, за інформацією власних джерел в органах ДФС Закарпаття, призначений на Черкаську митницю шляхом переведення із Закарпатської митниці. 

З 29 квітня Роман Крутяк виконує обов'язки першого заступника начальника Черкаської митниці ДФС.

Нагадуємо, що 18 червня 2015 року в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС став Роман Крутяк  на тлі політичних темників та усунення попереднього очільника Закарпатської митниці Вадима Симчери. 

Читайте також: Роман Крутяк досі очолює Закарпатську митницю, попри заяви про чистки та відсторонення

Mukachevo.net

Коментарі

Й
Йоні

То леш мені ся видить, шо в Черкасах митниці нема, то вроді як центер України, яка там митниця, шо так розмитнювати??)

Ю
Юрий

Порошенко!!! Прокинься!!!!

М
Ми

Чи не задумалися ви, чому цей клоун скакав по всій Україні? Невже такий цінний кадр для митної сслужби? І все на третьорядних посадах ... Значить "важливий" спеціаліст в сфері корупції !!! Напішіть, за що його вигнали з МП "Ужгород", до речі звільнили за негативними мотивами !

В
В2

Не одіозний екс-очільник Закарпатської митниці Роман Крутяк, а підла людина, котрого вигнали з Закарпатської митниці за хабарництво. Потім він "поновився" через нардепів і повернули назад його в Закарпаття на декілька місяців, щоб він вчинив розправу над тими, хто чесно виконує свої обовязки. А ще для того, щоб "розчистити" шлях для хабарників з інших регіонів, так званих "заробітчан".

Читайте також