Одіозний нардеп Шуфрич засвітився в Хресній Ході в Києві (ФОТОФАКТ)

7
32

Виходець із Ужгорода та член Опозиційного блоку був у компанії однопартійця Юрія Бойка.

Сьогодні, 27 липня хресна хода, ініційована УПЦ Московського патріархату, пройшла столицею з масовою молебню в Києво-Печерській Лаврі. Хода стартувала стартувала 3 липня зі Свято-Успенської Святогірської лаври (Донецька область), та 9 липня зі Свято-Успенської Почаївської лаври (Тернопільська область).

Оцінки цієї ходи з боку експертів та громадськості розділилися. Але на щастя, ця хода завершилася мирно, без жертв та ексцесів.

Коментарі

Р
Руснак

До 22:02. Горниць на голову,татуіровки на всі органы, як браття дикарі і скакати,скакати,скакати! Амебы!

П
Правда

Хресні ходи проходили й раніше багато разів. Але ніколи не було до них стільки "уваги" зі сторони геббельсівських ЗМІ - ІСТV, 1+1 та ін. Ніколи раніше сатанинське кодло на кшталт майдаунів не верещало так бісівськими голосами. Невже чують свій близький кінець??

Д2
до 21:52

Тебе ся ото щи май касать .

Р
Руснак

До 21:46. Видко ты вже давньий пацієн психа, дуже ся добре там рузумієш.

ДФ
до Фейса

Якщо твій комент прочитать кваліфікований психоаналітик , він поставить тобі діагноз прогресуюча деменція .

Ф
Фейса

Ліпше "засвітитися" на Хресному Ході, чим на збіговиськах майдаунів, більшість з яких є сектантами, сатаністами і педерастами. Хресний Хід відбувся. Таким чином, у біснуватих майдаунів повністю вичерпалися "аргументи". Вони, як завжди, обісралися, у т. ч. і інформаційно.

Р
Руснак

Майданотый шуфричу. Ваша вся сущность, то дебільні пакості.Спокон віку вы люди вадите, стравлюєте бо вы сатаністы. Коли не маєте аргументу, тоды:" А на яких машинах плпы ся возять?" Побзерай на якуй ся возить твуй філарет. ПРИХОЖАНИ ПРАВОСЛАВНУЇ ЦЕРКВИ ЗРОБИЛИ ПОДВИГ ЗАРАДИ МИРУ! а сатаністу корябіть уд того!

Д1
до 16:50

Шановний слово попи , попа має ще і інше значення . Це тобі не дорогі годинники які відзеркалюються від коштовного полірованого столу . Будь трохи стриманіший . Ато станеться із тобою чудо , як із тим годинником , якого не було на руці , але він чудовно світився на полірованому столі .

Д1
до 16:24

Майдаунятко дурненьке... Річ йде про хресну ходу за МИР. А тут за попів пишеш. Чи в колоні з 100 000 людей були самі попи? До речі, Ватикан є одна з найбагатших релігійних організацій світу, то й що з того?

Ш
шуфрич

на дату побзерайте цієї статті. а потім захищайте попу. http://oblosvita.lutsk.ua/278-patriarh-kirill-promyshlyal-kontrabandoy.html

Ш
шуфрич

ви лем одно побзерайте на яких машинах возяться правослані попи і на яких машинах возяться католики або греко-католицькі священики, у яких хижах живуть. і всьо буде ясно. ко шо повість мені на се є. москалі воняки.

Д1
до 14:59, 14:34,14:02

Оба-на, Толя-дурачок появився. Здоров Толян,як діла? Як безвіз, як перемоги?

Д1
до 14.59

здоров толя.як ся маеш.тургенев ся уже кончив у тя?

К!
к !4:40

Чем глупости стряпать , пошел бы лучше к Ильичу . Поклонился главному язычнику . Набрался духовных скреп .

Р
Руснак

До 14:34. Комсомольцям і комуністам ще треба повчитися у вас, як гнобити Церкву!

К1
К 14.34

Ану быстро поскакали море копать.

14.02.неизлечим уже

Шо чорнокнижнику,пучить тя)))

Д1
для 14:25

А як ти можеш його ни пуддержовати . Бувші комсомольці завжди разом .

Р
Руснак

Поддержуву 14:08.

Д1
для 14:02

Помолися і покайся, жертво пропаганди.

Д1
до 13:24

Огида у тебе , що все відбулось мирно . Знову ваші пропагандисти не вгадали . Це ж бо що виходиь , що нікого не побили , і не розіп"яли . Московські язичники не можуть ніяк второпати , що втратили повагу і довір"я народу , через якого і самі долучились до християнства . А це превеличезний програш кремлівських фашистів .

В
василь

Шуфрич так тримати ми за тебе!

:
:)

З огидою можемо спостерігати як кривить майдаунів-сатанистів від звичайної церковної ходи за МИР(!!!). Ось хто розпалює вогонь ворожнечі і згодом згорить в ньому. Майдауни,ви є демони...

Р
Руснак

У нас уже гоненія началися? ЦЕРКВА ПРОСИТЬ БОГА ЗА МИР! Редакція і Ви долучилися до сатаністських гонінь?

Ф
Файта

Ну була хода.Ну то й що?Хочеш йди, не хочеш не йди.До Польщі прилетів Папа.Ну то шо? А прохіндей Шуфрич рішав свої діла......за скільки можливо відкупитись від Всевишнього ?

Д1
До 19:51

Скажи мені хто твої друзі , я скажу тобі хто ти ...

ДУ
до урода саші

а ти нечисть майданута,і шо?

R
ri0

Інформаційна засуха... Чи не за горами статті з заголовком "Президента України бачили в Києві"? Напишіть краще де клює краще в області, чи якому типу шкіри який крем для/від засмаги підходить, а то займаєтесь мастурбацією публічно і вам за це платять.

V
VoVa

І што?????

К
корд

Не лиш шуфрич. Там половина районних і обласних депутатів Відродження і оппоблоку була.

П
петро

припав би оби припав, юда чортова продажна, як го щи земля носить

С
Саша

Нечисть кремлівська

Читайте також