"Одна з найгірших доріг": Закарпатці жаліються на шлях Свалява-Довге (ВІДЕО)

18
8

Саме так називають дорогу ті, хто хоч раз спробував по ній проїхатись.

Йдеться про шлях між населеними пунктами Свалява та село Довге. Саме тут, місцями, водію доводиться просто зупинитись, аби спершу подумати, як краще об'їхати ями.

За словами місцевих, цю дорогу не ремонтували вже більше двох десятків років.

Особливої уваги заслуговує міст, який знаходиться явно у аварійному стані. Він несе небезпеку не лише водіям, а й пішоходам, адже на деяких ділянках там немає навіть перил.

У коментарях до відео місцеві пишуть, що ця дорога у такому стані не єдина в області...



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

B
Batryn

Догаздувався Голова ОТГ Віктор Михайлович, до ручки, Патріот "Щирий" і у хорі співає і у вишиванці Ходить, і гроші з бюджету пилить на мільйони, весь в батька покійного, той хоч ліс тирив все життя і йому хату люди збудували, і Віктора навчив добре, бо ж з того починав! А Віктор став як цілий "Граф" Телекі, який колись володів землями села! зарплатні що собі наголосував мало 850+- в рік мало! Та треба тендери робити а чим більше тим краще коли "Війна" На Прозоро "Укриття " ремонтувати і дитсадки ремонтувати, і все на відкати у мільйони гривень! Ось Тобі і "Довжане" інтелігенція, Мало таким "нелюдям" завжди, шкода матерів і родичів тих хто втратив своїх дітей, чоловіків і.тд на фронті через таких потвор! На кожного "мушку" знайдеться і свій "Батрин"

В
Валентина

Їхала цією дорогою до санаторвю "Боржава" майже 2 години. А це всього 35 км. Нікому не раджу нею їхати.

ІІ
Іван Іванович

Голова ОТГ Віктор Симканич має по 800-900 тис. заробітної плати+ відкати з тендерів+-20% а ще ж є земелі ділянки, В 2023 році було проведено тендер на 10.9 млн. грн на ремонт"Протирадіаційного укриття" в шкільному підвалі, Карл у 80 км. від кордону з ЄС???? І далеко від АЕС??? Про яку дорогу можна говорити? Цей "Пан" вже другий термін обкрадає громаду! Ось така у нас Держава, а Ви кріпаки відправляйте своїх дітей на фронт!

П
Плешко

Устєцкий край! Тобі на йух соли там в чехах насипали?

У
Упало

Та най собі зроблять нову. Шо не можуть як Добронь?)

U
U-2

Це вже не перший рік жаліються, років 10 точно жаліються.

UK
Ustecky kraj

Йсе міст із Довгого до Броньки. Там дороги не має. То напрямок до Сваляви з Довгого. А голова Довжанської ОПГ. Я правильно написав. Скаже що грошей немає на ремонт. Голова Там Віктор Симканич народ має знати своїх героїв. Які собі так само як і голова Керчвнської ОПГ виписують премії. Шкода Батрина Сергія. Нич не доказав а життя собі покалічив і людям які не виноваті були. Які виноваті тих не шкода. До теми той напрямок ремонтувати не будуть запас гроші треба на премії собі і на зарплати собі. Короче ОПГ а не ОТГ.

И
Изянин

Таких доріг багато, то є правда. Але чи їхав хтось із Изи до Копашнова через Нанково? Вот там дорога, до речі нею як мінімум два рази на роботу в день проїзжає розхвалений Губаль. І нічого, хоч би го голова ОТГ пошкодував, да і весь проживаючий там народ.

Читайте також