Одна жінка загинула: на Закарпатті троє людей впали з навісного мосту (ФОТО)

18
19

Вчора пізно ввечері, о 22:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що у річку Чорна Тиса з пішохідного навісного мосту впали 3 жінки.

Подія трапилась у селі Кваси Рахівського району на вул. Центральній.Рятувальники прибули на місце та з’ясували, що внаслідок часткового руйнування дерев’яного покриття мосту, з висоти 20 метрів у річку впали 3 жінки, мешканки Київської області, котрі відпочивали у одному з готелів Рахівщини.

Фахівці ДСНС спустились до жінок та ношами винесли їх наверх. Там на них вже чекали лікарі екстреної медичної допомоги.

На жаль, попри старання медиків 54-річна постраждала померла у автомобілі «швидкої».

Ще двох киянок 1986 року народження з травмами різної важкості було госпіталізовано до Рахівської районної лікарні. Після надання допомоги, одну з жінок медики відпустили до місця тимчасового проживання для амбулаторного лікування.

Для надання допомоги залучались 7 рятувальників та 2 одиниці техніки з Рахова.

Коментарі

Д2
До 22:44

Я особисто , коли дивлюсь на зелю та пороха то завжди дякую богу якого немаю, що дав менi сили не вживати алкоголь , наркоту та табак !

В
В

Чуєте та людина, що загинула ні вчому невинна, зараз для нас горе. І її уже нам ніхто неповерне. Так треба ремонтувати міст, і провіряти його кожного дня. Вирніть людину назат, та що загинула.

Л
Люди!

Перестаньте їсти у себе усяку уйню із супермаркетів. Від того ви жирнієте і стаєте страшнішими за орбана. Це ж як треба поправитися, щоб проломати доскі 40ківкі і йовбакнутись у саму ріку. Робіть зарядку!

Ц
Ціґань

комусь їх шкода? мені нєт! у країні війна! а людкове мають час і гроші шастати по країні, у той час, коли на фронті конче потрібні коптери, тепловізори і багато різної муніції. хтось донатить послідню копійку, а основна маса проживає мирне життя! ще й хизуються обідами в ресторанах та засмаглими тілами! всіх нах из моста у воду!!!

ДТ
до троцкого

Тирса в теба, притому ж пожиттево, треба було ходити в школу хача б на уроки «Історіі Украіни» бо думаю по іншим предметам ти такий же дундук, і вчити треба по книжкам, а не по серіалам. І треба знати шо саме троцький із дзержинським придумали «красний терор» вобще заглохни уже із свойов мацкалотов вонячов, найшов за кого говорити за убійц, манняків, і психічно хворих людей, се всьо шо мож повісти про мацкалів.

Т
Троцкій

«Тро?цкий» — российский биографический телесериал".

TT
time to upgrade

туй по U-tube мош увидіти серіал "Троцкій"..... коротше це негативний персонаж в історії, фундатор або сторонник теорії світової революції... жи#яра іще той.... руки в крові по самі лікті.

Т
Троцкій

У тебе любий друже в голові тирса, як казав ВінніПух. А не мозги. Ти путаєш сталіна з його розстрільними списками.

ДТ
до троцького

А ти спробуй менше читати російських джерел, а більше украінських, польських, західних видань, і тоді ти станеш компетентним в цьому питанні. Можливо ти не знав, але основні розстрільні списки підготовлював саме троцький, і в цих списках були десятки тисяч украінців, а мумія(ленін) іх вже просто машинально підписував для виконання приговору, навіть не розглядуючи кого розстрілють, а як розглядувати якшо списки сформував сам троцький , а ту водичку шо ти нам показав, залиш для таких як ти сам.

Т
Троцкій

Для інформації. Лев Троцкій наприклад здійснив більшовицький переворот у 1917 році, а не Ленін, який якраз сидів у шалаші коло озера. Також Лев Троцкій видатний воєначальник громадянської війни і засновник РККА, про що ссср ганьбився признати. Троцкій, до речі, був інтернаціоналістом, для нього однакові були що євреї, росіяни, українці. На відміну від сталіна, який був націоналістом і нищив цілі народи.

І
Істина

Совісно поремонтовані мости падати не будуть

ДТ
До Троцкого

А ти воняку «Троцкий» великий смердопатріот рот свій паскудний завали, бо лиш ненормальний буде собі нік ставити троцкий, ти хоч марго знаєш кілько троцкий украінців понищив, но кіть не знаєш то тоді не взивайся, і не учи других, раз і самому шось треба знати. Ну я розумію шо тобі плювати на чужі життя, але не всі такі як ти.

Т
Троцкій

Як щось десь обвалиться, нараз виповзають смердюки-бздуни. "Рука кримбля!"+"450 злодіїв не втомились красти"+"влада тільки красти знає"+"уже повбивайте нас усіх". Слабо, слабо, таваріщі. За таке не заплатять...

Ш
Шизоїд

Ті дошки уже давно треба було капіталити або хоть металічний каркас під ними зварити для страховки

СЗ
Соромно за Вас

Казали, що буде мосто пад. Клічко навіть казав: "втомився міст". Так усе у нашій державі втомилось і починає падати - перші мости. Люди втомились і виізжають з України, земля втомилась - починає трясти і т.д., а ось 450 злодіїв не втомились красти.

ПМ
Пані Марічка

Наша влада тільки красти знає, чому люди терплять ці знущання?

Й
Йойо

Але гідовський міст крепкий

Ф
Фатьо

Но та люди добрі, но та як так можна другий міст за місяць часу, і знову спишуть шо провіряючи дали йому статус аварійного п‘ять років тому, і десь там на скору руку покладуть табличку міст аварійний, і ніхто не понесе відповідальність. Та уже повбивайте нас усіх тай буде спокій, лише і командувати буде ніким.

СД
СБУ до флага

Вже до тебе йдемо, і запитаємо, якого кольору ти , сепаре!

Читайте також