Одне з тячівських підприємств боргує працівникам понад 220 тисяч гривень

21
0

За словами начальника відділу державної виконавчої служби Мар’яна Олашин, за 9 місяців цього року на виконанні служби перебувало 102 документи, видані судами про стягнення заборгованості із заробітної плати на суму 835 324 грн.

Протягом 2013 року несвоєчасно платили заробітну плату працівникам КП «Солотвиножитлокомунгосп», КП «Дубівське підприємство по водопостачанню», ПРАТ «Тячівське АТП-12141», Тячівське ВУЖКГ, ДП «Солотвинський солерудник», ДП «Тячівський завод «Зеніт», ДП «ЗВВО». Щоби погасити борг, держвиконавці описували й арештовували майно, яке потім ішло на реалізацію.

Однак наразі заборгованість з заробітної плати залишається невирішеною проблемою для  ПРАТ „Тячівське АТП 12141”. На сьогоднішній день стосовно цього боржника перебуває на виконанні 23  виконавчі документи на загальну суму 227 368 грн. В процесі примусового виконання виникли труднощі, оскільки підприємство тривалий час не здійснює  підприємницьку діяльність, має значну заборгованість перед управлінням Пенсійного фонду у Тячівському  районі, податкові та інші борги.

Виконавча служба внесла подання до Тячівського  райсуду про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України керівника підприємства до повного погашення заборгованості, передає видання Tyachiv.com

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також