Одному з студентів, яких відрахували з УжНУ, заборонили в'їзд в Україну на 3 роки (ФОТО)

15
20

Про це повідомили Mukachevo.net у головному управлінні Державної міграційної служби України в Закарпатській області.

Згідно оприлюдненої інформації, відповідні рішення були прийняті за клопотанням УжНУ.

Так, одному з студентів громадянину Йорданії міграційна служба скасувала посвідку на тимчасове проживання в Україні. Стосовно ще одного учасника, який отримав дозвіл на проживання в Україні у Дніпропетровській області, направлено повідомлення до міграційної служби Дніпропетровщини для прийняття рішення про скасування посвідки на тимчасове проживання.

А от щодо третього правопорушника, вірогідно самого зухвалого, то на нього було складено адмінпротокол та прийнято рішення про повернення до країни походження із забороною в’їзду в Україну строком на 3 роки.

Нагадаємо, 3-х студентів з Йорданії, які вчились на стоматологічному та медичному факультетах відрахували з університету за інцидент який трапився 20 січня в Ужгороді.

Один з студенів намагався у нетверезому стані стіти за кермо Mercedes та поводився вкрай зухвало. Все це знімав на відео перехожий свідок.

Пропонуємо подивитись це відео, але зауважимо на ньому присутня ненормативна лексика:


Редакція Mukachevo.net закликає не розпалювати міжнаціональну ворожнечу.

Коментарі

Г
Голесо

Центр,я ся на тебе не сержу,мене не ціпляє...я ти-ся отступлю))))То твоі таракани у голові,маєш право так думати!Ти тоже лічность,як і індусята)))) P/s.Я просто усьо у гроші перевожу...Вигодніше мені,боти у глобальнів системі,де потоки гроши,люди...даже чорно-жовто-зелених!Удачі,тобі!

Ц
Центровський

Голесо,санітари вже їдуть,не переживай,я укликав.Шо ти щи голоса нашептали,шо буде в будущому?Хотів бим знати про 2022 рік,не ганьбися,ділися откровеніями.Платять аліменти циганшакови,правильно,се промахи держави,я ж не говорю шо всьо ідеально,є недоліки в деяких законах,і їх будуть ісправляти,скоро наоборот буде штаф за лишню дітину,як у Китаї,не переживай,а циганшак вообще стерилізувати будуть.Три твої індусята виявили обичну реакцію людей на хамство и бидляцькоє поведєніє,ти опять як зазомбірований одну і ту дічь несеш і роздуваш слона із мухи.Бидло нашоє якоє кіпішує,дістає по заслугам,нико його і не захищає.21-й вік на дворі,правильно,тому якраз час перестати бути толерантним і поставити на місто всяку чорнодупу шваль, бо толерантний означає лох і терпіла,боти толерантним-позор. І наші закарпатці се прекрасно розуміють.Но всьо всьо, не задержуву тя, язик маєш як шміргіль,якрас такий ся любить чорним гузицям,кличуть тя уже,лем позирай, файно поліруй там,толерррантно. Іди давай...

Г
Голесо

9.15Обось знав,лікарі самі молятся,ефімерному,всюди-сущому,Боженьку,в отлічіі од Вас атеістів-дарвеністів,які вірять шо пішли од макаки і людина то пряма кишка на ногах,я созданий по образу і подобію Божому.))) Цвинтаровський,ци як там тя)))а ти чув,шо у кажду культурну закарпатську сімью з 2020 року будуть засиляти,по двох циганчат,вать по одному індусику,для асиміляціі з місним населенням,в звязку з нехватков робочих рук,такшо лади комнату,будеш мати час воспитати.Типирь платиш,просто грошима,за рождаємость копченим,у виді пдв,аліменти))повіш,шо не?)Самі спонсіруєте вакханалію...арійці,а туй три індусята,удавили з Вас демонів))Вашу подлу сущность.Бо коли нашое бидло кіпішує,на зароботках і дістає по мордасам,та товди поляки погані,гвалтують))Твій друг пише 21 вік на дворі...може нетреба свою задубілу аборігеность указовати?!)да нарушили,да получили...не ти іх мічта,не переживай,не лишатся туй,бо немауть інтереса.А кіби хотіли у послідню очерідь тебе-би звідали)і ничь бись не зробив)

Т
Троцкій

Без відносно національності. Наші п'яні бичари за кермом нічим не кращі. Теж кидаються на камеру, матюкаються, погрожують. Думають за євро їм все зійде з рук.

А
антихам

Перебуваючи на Кавказі, отримав зауваження, що "слішком громка смєйошся, ти нє у сєбя дома". На запитання, чому вони собі дозволяють це робити у нас, відповіли "ето у нас в крові, такой у нас характєр і мєнталітєт". Я не расист, але хамів треба наказувати.

00
09,28 02,48 19,31 07,14

Нагуляні кацапські боти.Невже ви руняєте закарпаття,до вашуї убисраної імперії,у якій 70% шкільних туалетів на дворі.Учинили крик на пустому місті.Якийись їдіот записав бисіду п"яного.Найшли проблему.

Ц
Центровський

Гомесо чи як тя там, да да, ненависть "убиває" бла бла бла, спасає любоффь до всіх і вся, братство і обнімашки з чорнопопими, мир-дружба-жвачка. Ти свою дешеву і примітивну демагогію зусунь собі у гузицю. Видиме до чого привела любов до копчених на примері Європи ага. Шо з нима робити? Да нич, роздвинути булки і получати "наслажденіє", ой ржу)))) Ти хоч в курсі яку ти тупость пишеш і яким лапухом виглядаєш з боку? Хотя, шо я звідаю...."Моніторять" нас, ти се із якого пальчика усмоктав? Копчоних наказали по ділу яка лоялка дурачок, лоялка до злочинності? Ау,проспися. За "інвестиції" ми не готові жопу подставляти як ти, будеме садити пасульку з крумплям, пити молочко і продовжати виганяти чумазих оби спокійно жити.

М
микола

Банедерівці теж коз "любили", ну так і що? Зараз карпатською сичю назвалися) чим не хачі?)

ДГ
До голоса

Якщо тебе учить фантомний Боженько , то звернись до лiкаря. На вулицi 21 ст, яки Бого, чоловiче ! Не може в капчоний поводитись вiдповiдно , то дорога йому на пальму ! Такому , як ти толерасту, так само дорога з ним в тому самому напрямку. Якщо вони такi розумнi , то чому так важко поводитись , як людинi, для чого цi твариннi « повадки» ??? Особисто менi не подобаються iх капчонi понти , поведiнка нагуляних псiв, якi кидаються на одного стаею . Це чудо бородатое , вагою 50 кг забагато бере на cвоi плечики ! Йди та поцюлюйго в пуцик, захисник капчоних !!

Г
Голесо

Оу-у зондер-команда))Як заагрилися,ліпше-би Ви на тих ко Вам комуналку і налог поднімає кидалися))))))У Європу запливають кажду сутку по 500-1000 на корабликах,да портять генофонд,да не хотять робити,да навязчиві,да мають другу релігію,..Вопрос,шо з нима робити?!...розстріляти...?!зможете?...хотя...Ви зможете...)))Так между прочим,Вас моніторять на лоялку,докі будете злі,інвестиціі не ідуть...бо інвестори іноземці)будете пасулю і дальше садити))) Мене Божинько учить любити усіх,бо они тварі ним создані))а ненависть убиває,у першу очерідь ненавидящого!возлюбіть друг,друга)) Читаю,брат брата убив із пушки,а Ви про чужих говорите,самі себе непереносите...

Г
Голесу

то шо, твої любовники шо так за них пердак рвеш? такі як він кози в пустині попасувуть а не в Бангалорі сидять

Ц
Центровський

Вікторович підтримую, гнати обізян тріперних вшию, ще нам туй гвалтувань і підпалень машин як в Швеціях/Німеччинах не хватало. Доста нам наших циган

Ц
Центровський

Голесо , ти придурку проплачений, не старайся нам туй привити толерастію і любов до чорножопих под каждов темов про них)) Шкода бендзін. Люди туй з головов на плечах, і з мозгами, шо про тебе не скажеш

ПП
Понтій Пілат

Природа мати все врахувала: зайці живуть у заячих гуртах, лисиці у лисичих, вовки у вовчих, слони з слонами, голуби у голубиних гуртах, кроти з кротами. А чому негри, араби чи мусульмани повинні жити у нас? У них є свій простір, свої цінності - то нехай і живуть там і своєму середовищі.

ЯТ
Якось так

Пан Микола Йовбак є мисливець, має фузею. Його бояться звірі. Нехай дякують звірі, що не було Миколи.

В
Вікторович

У таку "срєєдуу" кажеш вата??? твоя ненька -кажеш убогий ??? У Франції ,Бельгії і тд. тоже у "срєєдуу" попали клоуне??? Забери їх до себе у срєєдуу,або на й тя заберуть у свою срєєдуу

Г
Голесо

Ужас...Вітькович прям куклус-клан)Глянь шо такі як він роблять,у Бангалорі...там бюджет города більший,як твоі неньки))Може у таку среду попали де набралися"блох"матершини...Вать то іх дома научили?!Благодатна почва,бо подражати місних))) А представляеш,коли станеме богаче...нам треба буде робочу силу...тоже так кричати з кирбачом будеш?ко на тя робити буде?))А представляєш,так можуть на наших людей кричати,забугром?!"марш на бука,сало істи"))...шо в принципі і проісходить...колись з нас наші потомки будуть сміятися,як ми сміємося з феодального ладу...яка там дичь бола...))не про гроші думали,а когось спалити дай...

В
Вікторович

Мраzота чорножопа,спідушна назад на пальму звідки позлізали пси смердючі!!!!!

Д
Дід

Новий Рік пройшов, св. Миколай пройшов,а чуда творяться.Невже міграційники відмовились від каси ? О то дійсно чудо.

Y
Yurii

Гнать их все в шею.

Читайте також