Односельчани у шоці від звістки про повішення голови села Лалово (ВІДЕО)

39
2

За розповідями односельчан, сім’я була тиха, спокійна, а чоловік непитущий.

Голову села Лалово повішеним на власному горищі знайшла дружина. Новиною про самогубство односельчани шоковані.

— Дуже чесний був, справедливий, тихий. Не знаю як таке могло статися, - розповідає журналістам сусідка чоловіка.

У поліції кажуть, що дружина Миколи Бесаги розповіла їм, що її чоловік останніми днями перебував у пригніченому стані, але причин вважати, що на нього тиснули чи довели до самогубства у неї немає. Передсмертної записки не знайдено. Наразі основна версія – самогубство.

Дивіться більше у сюжеті телеканалу «Сіріус»:

Нагадаємо, 22 травня у селі Лалово, на Мукачівщині, чоловік здійснив самогубство шляхом повішання на горищі. Як з’ясувалося пізніше, ним виявився голова цього села.

Коментарі

Й
йовжі

Микула дурно туй меле. Кажи коуто, а не трійця депутаток. Жун можек свирбіло, ге?

К
КОЛЯ

Його загнали в кут , і він не витримав тиску . ЦЕ ДІЙСНО !!!!!! Не потій причині , що він був не розумною Людиною , або не адикватним . Як висловлювалися "трійця дипутаток "- ВОНИ знають хто це ,з дипутатської групи з села БЕРЕЗИНКА !!!!! " Трійця "яка не мала повагу до людини яка годилась їм в батька !!! І велі себе при кожній зузтрічі з ним зухвало і тиснули на нього з різних причин . ЛЮДИНА з вишою освітою , яка мала не 100 а 1000 і більше друзів по всій Україні. Травмувала себе від такого ставлення до себе. ЛЮДИНА мала плани на майбутне !!!! Вони своїм ставленням відібрали від ЛЮДИНИ майбутнє . Останій дзвінок до нього був від " ТРІЙЦІ НЕ ВИХОВАНИХ І ЗУХВАЛИХ ДИПУТАТОК " Які думають , що все на нашій сільській тереторії підпорядковано Лише їм СХАМЕНІТЬСЯ якщо у вас залишилося щось ЛЮДСЬКЕ !!!!!!

Читайте також