Одну з вулиць Мукачева назвуть іменем загиблого Вільгельма Штолцеля

48
6

Про це редакції видання підтвердили власні джерела у Мукачівській міській раді.

Поки що точно не відомо, яку з мукачівських вулиць назвуть іменем загиблого героя АТО, 22-річного земляка Вільгельма Штолцеля. 

Наразі працює відповідна комісія мукачівського міськвиконкому, а остаточне рішення буде за депутатами міськради, чергове засідання якої пройде 31 липня. 

Нагадуємо, що Указом Президента України Петра Порошенка, 22 річний мукачівець, який загинув у зоні АТО, нагороджений орденом "За мужність 3 ступеня" посмертно.

Мукачево.net

Коментарі

!
!!!

До 777 Давай не поднімай глупі теми. Не знаєш шо він зробив, тоди просто мовчи

7
777

а цікаво хто перейменував вулицю Писарева на вул. Михайла Токара - бандита 90-х, він що теж герой?

Ч
Читач

Лишіть вулиці в спокої! Такими темпами ви скоро пів міста перейменуєте. Треба ввести МОРАТОРІЙ на зміну назв вулиціь. Це наша історі. Хочете назвати вулицю? - будуйте нові мікрорайони!

З
згідний

Повністю підтримую 123! А правильне прізвище-Штолцель.

1
123

"Шановні" редактори. Чи ви просто тупі чи глумитеся над пам"яттю про Героя. Вивчіть його прізвище. В попередній статті Штольцер, Штольцель, тут Штольц. Якщо пишете то пишіть правильно. А якщо не знаєте то спочатку довідайтесь як прізвище пишеться.

/
///

Ой,не приведи Господи, коли все продовжуватиметься на донбасі - перейменовувати треба буде половину вулиць. Вільгельму вічна пам"ять, блаженний покой.

Читайте також