Одну з вулиць Мукачева перекриють на 5 днів

10
8

З 11 по 15 березня перекриють вулицю Свалявську в Мукачеві.

Як повідомляє "ММКП Мукачівводоканал", рух транспорту буде припинено по вулиці Свалявській на ділянці від вулиці Академіка Морозова до вулиці Свято-Михайлівської.

На цій ділянці дороги, комунальники мінятимуть водопровід. Повністю перекриють дорогу 11-13 березня, а частково – 14-15 березня.



Коментарі

С
саша

В Паланку біля 8 год рано треба стояти на новому світофорі чи не півгодини, щоб проіхати, поклали новий і настроіли по дебільному. А вать поставте зрана хоч одного селфіка най розрулює пробку, а не безтолку возяться по городу. Але то вже вища математика для слуг народу. Повний бардак, ями такі, що мож колесо відірвати, а вони роблять вид (бо наженуть на одну вулицю по 20 циган), що іі метуть, тіпа від того щось ся поміняє.

М
мешканець

Перехрестя в паланку ще осінь розрили і до сих пір водії мусять об'їзджати то неподобство!!! І так по всьому місту, а мер у своїй передвиборчій програмі обіцяв повністю оновити систему водопостач і водовідведення у місті!

1
1

знаю що у 50-м від водозабору, у кольчині є прорив труби, водоканал знає тоже но їм пофіг, главноє людям смарт лічильники накласти за файні гроші

ІД
і де не добрі

і де не добрі труби то і каналізацію так само поміняти

ТП
Треба починати від

почати від водо забору , і закічити всіми кінцевими споживачами ,

. тепер

тепер нехай на всіх вулицях поміняють труби , і все буде добре , будуть нові труби і не треба буде по 1000 раз копати

ДЛ
до Лумпака 555

а ти подумай якщо там немає труби на воду , що мають робити жителі даної вулиці ? там є тепер труба но гнила

5
555

Яб тому водоканалови такий штраф дав за розрити дороги што бильшеб нерили .

Читайте також