Один з мукачівських будинків "тоне у лайні" (ФОТО)

26
12

До редакції Мукачево.net звернувся мешканець будинку 113 по вулиці Ілони Зріні, що у мікрорайоні «Пентагон» м. Мукачево.

Протягом декількох років у під’їздах будинку стоїть жахливий сморід від того, що каналізаційні відходи стікають прямо у підвальне приміщення будинку.

«Ввечері неможливо навіть відкрити вікна, щоб провітрити помешкання. Сморід стоїть неймовірний. З настанням теплої пори року суттєво збільшилась кількість комах, які можуть розповсюджувати різні інфекційні захворювання. Рівень фекалій у підвалі сьогодні побив рекордну відмітку. Ми хвилюємося за наших дітей!  Куди дивиться санепідемстанція?» - розказав читач Мукачево.net.

Мешканці будинку багато разів писали заяви до керівництва ЖРЕП №5 м. Мукачева та управління міського господарства при Мукачівському виконкомі,  але за словами читача, всі вони були проігноровані.

Коментарі

С
Светлана

Така ж ситуація в домі №9 на Першотравневій,тхне лайном можна вмерти..цілий підїзд мух-гігантів, каналізацію прорвало більше року ніхто нічого не робить,на 1 поверсі сморід гівна вбиває наповал всіх хто заходить. Жреп Мукачева рулить !

М
мешканець

Причина цього неподобства безвідповідальність ЖРЕПу 5, небажання виконувати свої функціональні обов'язки та обіцянки, які щедро роздає пан Гичка. Тому якраз і не треба хворобу власної голови скидувати на здорову. Маю надію, що цей випадок піде на користь в майбутній роботі ЖРЕПу. Щиро вдячний редакції Mukachevo.net за швидку допомогу в вирішенні наболілої проблеми.

Т
тттт

Причина цього неподобства-в самих мешканцях будинку, які систематично забивають каналізацію і щоб лайно не витікало з унітазів, відкривають ревізію у підвалі. І не потрібно звертати з хворої голови на здорову. І до чого тут УМГ та СЕС? Навчиться правильно користуватися інженерними мережами.

С
спостерігач

біля будинку був помічений екскаватор і декілька робочих з лопатами. може щось ниська зроблять.

*
*****

А в цьому будинку знаходиться одна з дільниць дитячої лікарні і кожен день туди приводять дітей, в тому числі й немовлят!Про це ніхто не говорить?!То куди дивиться довбана СЕС і для чого вона взагалі існує?????!!!

М
мешканець

Сьогодні ЖРЕП повісив оголошення, що ремонт буде проводитися за рахунок мешканців будинку. Та ще й штраф випишуть. Цікаво, за що ми тоді гроші ЖРЕПу плотимо? пан Гичка, може ви знаєте куди просирають наші гроші - собі на бухло, бо сантехніки п`яні щовечора. Може ми тепер й платити вам не будемо, будемо на штраф гроші збирати. Займіться нарешті своєю роботою, а не прячтеся зпереляку від людей у прийомні дні, бо прийдуть і це лайно принесуть вам додому. Мало покайфуєте від цього сморіду!

Л
Лена

Там же стільки інфекцій розмножується,просто жах(((((((((

У
У

Ну та де та дуже крута завідувачка СЕС Росанна??? Нехай рішає питання

М
мешканець

Екологія на вищому рівні! Комунальники працюють, а народ нехай лайно нюхать.

0
007

Се проспо піздець!!!!!!!!

И
Иван

ЖЕК-5 как всегда не в курсе(((( И то что аналогичная ситуация на Драгоманова 54 он тоже не в курсе!!!!!

А
Андрей

вот это гавнище,не повезло кто на первом та и вообще дело пахнет лайном

Читайте також