Один з найкращих перукарів-стилістів Угорщини візьме участь у показі в Мукачеві

12
7

Вечірка «Take a LOOK» відбудеться цього четверга, 24 січня в ресторані Daily.

У рамках події заплановані презентації трендових чоловічих та жіночих зачісок від Propaganda Hair studio, нової колекції бренду Kira Plastinina, а також модний перфоманс з балетом та виступ одного з кращих перукарів-стилістів Угорщини Біндера Гейзи.

Останній потрапив у книгу рекордів Гіннеса, як найбільш витривалий перукар у світі, який стриг безперервно протягом понад 50 годин.

Гість з Угорщини планує двічі з’явитися перед публікою: першого разу в якості перукаря, другого – у якості стиліста.

Початок вечірки о 19.00. Бронювання столиків за телефоном 050 984 69 49

Коментарі

Д
Диана

А ще там буде показ моделей з Кіри Пластініни )) я вважаю , що це теж дуже креативно )) Всі дівчата дуже гарні )( я знаю лише декілька з них Таня Шавкова, Надя наканич, Дорис Колеснікова, Каміла Маляр , ) І доречі , дуже красиві в них наряди "!!!!!! Я не порти подивитися )))

А
Аня

Напишите в google Binder Geza Guinness и вам покажет первая ссылка, что он попал в книгу рекордов Гиннесса за то что стриг 52 часа подряд

П
Привіт

Хотілось біль детально ознайомитись з рекордом пана Біндера Гейзи, але нічого не знайшла. Дайте, будь ласка, хоч якесь посилання...

М
маша

и опять ресторан дейли? не слишклм много рекламы для одного заведения?????

M
McMurphy

Ой як цікаво!!! Така подія буває лише раз у житті)))

.N
... no comments..

як найбільш витривалий перукар у сіті, =)))))))

B
bred

Цей сайт перетворився.. з новостного сайту на паір машину... Раніше читав кожного дня.. А зараз раз в два тижні відкриваю..

Читайте також