Один з організаторів провальної акції в Будапешті прийшов у футболці "Закарпаття законно належить Угорщині" (ФОТО)

10
17

Судячи з усього це угорський праворадикал, який називає себе правозахисником Томаш Науді-Нодь, який був організатором подібної акції в Будапешті в березні 2014 року, а також виступав у аналогічній футболці на дебатах у ПАРЄ.

Сама ж акція під посольством України в Будапешті вийшла малочисельна та маргінальна, але водночас вкрай провокативна, бо окрім угорських прапорів та заклику до самовизнання Закарпаття, на ній замайорів також прапор Каталонії. Тобто це звичайно створює відверто провокаційний сепаратистський контекст.

Скандальний виступ угорського політика в ПАРЄ

Зауважимо, що після заяви нашого міністра Павла Клімкіна, який звернувся з нотою протесту до угорської сторони з приводу цієї акції, від неї офіційно відмежувалася навіть проросійська партія Йоббік, хоча її член та депутат Європарламенту Крістіна Морваї відкрито запрошувала усіх на цей протест.

Реагуючи на сьогоднішню акцію посол України Любов Непоп зауважила, що право на мирні зібрання "не виправдовує напису на спині учасника акції: «Закарпаття по закону належить Угорщині. Самовизначення для всіх пригнічених націй, примушених жити в Україні»…. 


Більше про провокаційну акцію читайте у наших окремих новинах:


Постфактум ми зібрали усі найоперативніші та важливі деталі про акцію та її резонанс. Радимо ознайомитися з нашими 7 висновками.

Коментарі

А
ато

дибіли в майках помечтайте,Украина есть і буде! учіть мову як ви заставляєте учити мадярську ко у вас жиє

И
Ичи

Вопрос Аборигенам от Аборигенами,- Вам не знаком "сценарий" ???????????????????

О
Огого

Не нагрівайте дурними бисідами ситуацію. Ледве одорвалися од мадярів а типирь назад у кабалу. Чому бисіда не йде про Словаки чи Швейцарію а лізти до такої самої жебрачи.І вообще ко хоче до мадяр віз лат і най гримлять з тим возом.Айбо дуже ся не пилнувуть ,на родіну ліпше туй за ті гроші жити іщи і мозги парити.При советах всі мали знати ррускай і фертик,у держустанові нико переводчика не глядав. А ви типир хочете при сільраді 4 переводчика з 8 тис зарплати кабінет ітд а по всій державі розум......Не ліпше заставити сомарів ся вчити?

Ф
Фатів

14.10.2017 13:59 кідь я кацап то ти осел )))) на таких як ти заперевальних шкода час тратити.

ЯБ
як би жило Закарпаття

хуже би не жило-се точно.Ниякого хосна з курортів населення не має, лем ціни нагнали заоблачні.Всі курорти належать тим же кийовським, дніпровським та иншаким пришлякам, які лем жирують на нашуй землі.Наші декотрі хіба крихти з панського стола мають.

P
pfr

Олег, іди про те, як Закарпаття жило б без України, розкажи, наприклад, на лижному курорті в Пилипці, чи навіть у тому ж Косині у басейнах. Туризм у нас стоїть на 70 процентів із туристів з Дніпра, Києва, Львова і інших міст, де нема гір. А санаторії? А замки, той же Паланок? Уд рана до вечора там тургрупи від Волині до Запоріжжя. Може ти думаєш, що мадяри пришлють купу туристів? У них є шо й так дивитися, а купка йооббіканих погоди не зробить. Якщо такі дураки як ти туй заварять кашу, як у Донецьку, тут буде порожнеча така сама, як і там.

ФТ
фатів ти неудачник

Проти мадярів ніко нич не має. А тупорилі кацапоботи, ги ти, і так по жизні - лузери!

I
Iгор

До 14.10.2017 10:42 Скач за перевал, а потім до поляків і там вже холопства

Ф
Фатів

До 14.10.2017 10:42 Ти 4мо шось маєш проти мадярів ? Циган тя справив гнидо .

ЄК
Євген Київ

Кацапи ніяк не заспокояться,поки їхня обіссцяна рашка не розвалиться....

1
10,53

хиба ідіот може бути провокатором.

О
Олег

я висловив свою думку.... і автоматом я стаю провокатор.... бо мені заборонено так думати

О
Олег

дуже вам влада помагать ша тоак ся боїте змін? дуже вам ся бачу файно живе при теперішній владі в країні! Закарпаття жилоб краще без України і тут даже думати нішо..... лиш повний тормоз може дцмати інакше

О
Олег

та тут кожен хто хоче автономії сразу провокатор!!! а чому я шо не маю права хотіти? чи я маю право хотіти лиш те шо хоче наша влада?

ДК
До клоунів нище

Як же надоїли ці боти, засирають всі політичні теми. Циганська мадярія як і москалі- хай ідутт лісом

UC
ungvar ce vkraina?

всо то вкраине надо , это в законе о декоммунизации отменить все ленинские ,сталинские ,хрущовские указы . и всо станет на свои места

Ю
юля

Пока эта власть будет при власти до тех пор будут проблемы и катаклизмы и они это знают а уходить не хотят, значить они хотят этих проблем. Получается что их нужно уйти.

Читайте також