Одинокі матері й діти-сироти

10
1

Завжди дістають допомогу Перечинської міської ради

Одинокі матері й діти-сироти – випускники Перечинської школи-інтернату отримали другу домівку у районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді. Тут вони живуть, дістають психологічну підтримку й учаться долати негаразди.

– Мене як жінку, маму двох уже дорослих синів дуже хвилюють долі вихованців Перечинського інтернату, – розповідає в. о. міського голови Мирослава Гуранич. – Поки вони ще вчаться в цьому закладі, то перебувають на повному державному забезпеченні, частими гостями у них є численні спонсори. Коли ж ці діти виходять у доросле життя, їм дуже важко знайти і роботу, й місце проживання, не опуститися на дно. Саме тому міська влада передала будівлю на створення центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді й нині у міру можливостей допомагає цьому закладу.

Також ми відстежуємо долю кожного випуск¬ника Перечинської школи-інтернату, шукаємо для них роботу, спонсорів для забезпечення найпотрібнішим. Сподіваємося знайти й кошти на продовження спорудження гуртожитку для випускників поряд із самим інтернатом.

Коментарі

С
сидор

чи не забагато похвал напередодні виборів

Читайте також