Офіційна інформація щодо трагічного ДТП біля Глибокого (ФОТО)

14
8

Сьогодні, близько 15-ї години, на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Глибоке, що на Ужгородщині, сталася дорожньо-транспортна пригода - лобове зіткнення двох легкових автомобілів: «Субару» та «ВАЗ-2110».

В результаті ДТП водія автомобіля «Субару» госпіталізовано до лікарні для надання медичної допомоги, а водій «ВАЗа», на жаль, загинув на місці пригоди.

Наразі правоохоронці, які виїхали на місце пригоди, встановлюють всі її обставини.

Також звертаємо увагу водіїв на те, що згідно пункту 9.8 Правил дорожнього руху, з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар, повідомляє УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Коментарі

Р
Редакція

Усі ці питання, які ви задаєте нам, ми задавали ДАІ. Вони володіють офіційною інформацією. Але на жаль, це поки вся офіційна інформація.

K
kate

Здається зранку десь там ДАІшники стояли. да напевно Субару рішила піти на обгон і все. не встигли розминутись.

ЧН
Чому немає інформації

Та не бодайтеся, дійсно могли написати, як це сталося. Хто на зустрічну виїхав.

ДМ
до модераторiв

дайте Понтiю Пiлату iнформацiю-бо не засне!!!

ВM
Вебсамер Misanthrope

Земля пухом водію. Що російське - то смерть.

ДП
до Понтiя Пiлата

а Вам подробицi кортить почитати??? характер травм, iмена учасникiв чи що вас так цiкавить? написано :" було ДТП , один загинув,другий у лiкарнi"- що не ясно???

ПП
Понтій Пілат

А де інформація про ДТП? Те що вище немає ніякої інформації про ДТП. Крім того що було ДТП, але це не є корисна інформація.

ПП
Понтій Пілат

А де інформація про ДТП ??? Те що вище не містить інформації.

Читайте також