Офіційна версія: В Ужгороді легковик протаранив карету швидкої допомоги (ФОТО)

2
10

За кермом швидкої перебував 40-річний житель Ужгорода. В салоні авто також знаходилися троє пасажирів: двоє чоловіків віком 53 років та 58-річна жінка.

Сьогодні, 17 липня, близько опівночі, по вулиці Собранецькій в Ужгороді сталася дорожньо-транспортна пригода. Обставини та причини автомобільної аварії наразі з’ясовують слідчі Ужгородського відділу поліції. Встановлено, що водій «BMW» - 35-річний ужгородець, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем екстреної медичної допомоги «FORD Transit», який виїжджав з другорядної дороги на головну.

Двоє пасажирів «швидкої», а також водій автомобіля «BMW», госпіталізовані. За попередніми даними, загроз їхньому життю немає.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). У справі триває слідство.



Коментарі

5
50км/год

Так мало їхати. Але оно упило. Оно усе боло оно.

В
Водій

Цікава офіційна версія :-). А ось що було зі слів свідків: "швидка" завершувала маневр, а це чудо на "бумері" на шаленій швидкості обганяло попутнє авто і вискочило на зустрічну смугу прямісенько у бік "швидкої". Удар був такої сили що автівку з медиками підняло у повіря, відіравало переднє ліве колесо... Слава Богу, всі живі. А щодо "другорядної" дороги, то панове "автори посту" вчіть матчасть та ПДР :-). Знаку головна дорога там не НЕМАЄ. тут діє правило рівнозначних перехресть... Сподіваюсь, що за вихідні нових знаків не причеплять щоб відмазати "лихача-чиновника", який важкою працею та із зарплати, яку ми платемо йому з наших податків, назбирав на "скромненьке" авто. Вірю, що в цій ситуації керівник області, як справжній офіцер і людина честі, забезпечить прозоре, неупереджене та чесне розстеження цієї справи. Можливо, це стане показовим прикладом що "ЗАКОН ОДИН ДЛЯ ВСІХ". Дуже на це сподіваюсь...

ДК
До кукана

Йди собi на закарпаття онлайн i там вiдробляй своi 500гр, чм@ запроданське !!!

Б
Борка

Однозначно - скора винувата! Мішає нормальним людям літати по ночам! Це ж господарі життя, еліта - їм всьо можна і всьо з рук сходить. Сволочі!

К
Кук

Жовтопрес Віталька купив новину яка ніяк непливає на ваше життя а просто півищує його самооцінку! Займись журналіською роботою, ненавісь до габарників і пошук справидливостьі почни теперішний час! Зупиняй, розкривай і нехай заводять справи! А ці статті які ти купуєш в когось це мусор! Шо можна очікувати від провавця страховок та його музи барменши?!

КД
Котляревский Дмитрий

Не количество дворников-азиатов придает городу сингапурный вид, а качество их работы.

С
Селюх

Виновник -зять мусорка хабарника бокоча

F
Facepalm

Почему Глагола называет вещи своими именами, кто, что, когда, а вы ссыкуны боитесь рот свой открыть? Может потому что он журналист а вы инфопомойка?

1
111

Доста скоро публікуєте

ПІ
Пак Іван

Шо Бенца даун долітав?!

Читайте також