Офіційне спростування прикордонників: путінські "Нічні Вовки" потрапили в ЄС не через Закарпаття

30
10

За період пасхальних та травневих свят жодних організованих груп байкерів чи навіть одиночних мотоциклістів-провокаторів державний кордон не перетинали ні на в'їзд, ні на виїзд.

Про це офіційно повідомила Державна прикордонна служба України.

Прикордонники тримали інформацію про байкерів на особливому контролі.

На даний момент Держприкордонслужба відмовила у перетині кордону 7 байкерам на в'їзд в Україну: 6 - громадянам Білорусі, 1 – громадянину Молдови, що слідував з Росії.

"Окрім цього Держприкорджонслужба України заявляє, що жодним іншим чином (повітрям, морем чи залізницею) представники екстремістських російських байкерських клубів на територію України не потрапляли. Що стосується інформації про, нібито, виїзд через ділянку кордону на Закарпатті представників «Ночных волков» до Словаччини, то ця інформація повністю не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні прикордонників.

 

Коментарі

?
?

Що має простий нарід до цих байкерів? І напуя тоді сякі новини. Задолбали вже галімов пропагандов...

І
Іван

Да, нашлась самая большая проблема для простого народа. Ждем подачку, чтобы сразу отправить их на офшоры президента?

А
Андрій

Шось не видно їх було ні в Україні, ні в Словакії, а зразу відео із Праги. Майжинь, сі побєдануті залдостанці-дідоваєвалє прилетіли в Прагу літаком, разом із мопедами своїми на борту

1
1

Ось відео, на мотоциклах таблички ЄС https://www.youtube.com/watch?v=gZJG0DVAOy8 Цілком можливо, що більшість мотоциклістів то росіяни, котрі живуть в ЄС або взагалі мають громадянство цих країн.

1
1

По-моєму, на відео проїзду в Празі на мотоциклах європейські номери, тобто можна було прилетіти в ЄС літаком, а на місці взяти мотоцикли на прокат або позичити в колег з місцевих мотоклубів. Такий ото пробіг, головне показуха і шум.

І
Іван

містика та й годі! яким же чином вони попали на територію Словаччини, якщо туди можна потрапити тільки через Закарпаття. Польща дозвіл на в'їзд не дала. Вихід один - по ужгородському тунелю.Або прикордонники звіздять (скорше всього)видно їх при перетині кордрну у базу не внесли.Можна зробити звірку із словацькою стороною, якщо вже комусь так треба.І скорше всього що при таких розкладах їх хтось із високо-високих небожителів супроводжував.

К
Копперфильд

Державний кордон не перетинали але якимось казковим чином опинились в Європі) містика)!

Р
Роман

Що поганого зробили "Нічні вовки"? Вони терористи чи злодії? Вони просто святкують День Перемоги. Навіщо ця майданута істерія?

Т
Тьотя

Я тя прошу ,таке пишеш шо уткить може знати шо то ночні вовки ,ти або з пальми зліз .А пасторти нашо ,тому шо на Закарпаьтті і маму рідну би продали за гроші ,бо ночних вовків і Поляки не пускали і Білоруси не пропустили .Вчора Чехи в Празі зустрівл їх з криками росія ,чемодан ,вокзал і наші з прапорм там стояли заробітчани,і прапор кримських татар був.І кричали ганьба -ганьба .А нашим прикордонникам ганьба-ганьба!

ЙЗ
Йонко з Борохтелепа

Думаву плгранці вообще не мавуть ниякої бази даних циз нічних шакалів з кацаппії! Уни думавуть шо мавуть їхати на соторках із прапором ДНР і георгієвськой лентачков. Сам відів як через КПП Чоп їхало купа Руських машин із серійов 777 Москви і Ауді били і Мерси і Джіпи уткить погранець із Кольчина чи Пацканьова знає ож то Ночні шакали

Читайте також