Офіційні подробиці потрійної ДТП в Хусті: На дорозі зіткнулись Mazda, Volkswagen та Ford (ВІДЕО)

11
6

9 квітня, близько 05:00 години ранку, до чергової частини Хустського відділу поліції, надійшло повідомлення про ДТП біля готелю Фокус.

У поліції зазначили Мukachevo.net на місце виїжджала слідчо-оперативна група, яка попередньо дізналась, що  близько 01:00 години водій авто Volkswagen чорного кольору, польської реєстрації, рухався у напрямку центру. На зустріч йому їхав автомобіль марки Mazda, за яким їхав Ford.

Зазначається, що водій Mazda не надав перевагу у русі зустрічному транспорту, Mazda почав здійснювати поворот ліворуч, тобто хотів заїхати на територію готелю.

Тоді він виїхав на зустрічну частину руху, де зіткнувся з Volkswagen, через це останній відкинуло на зустрічну смугу, де він зітнувся з авто марки Ford.

Один водій, отримав незначні ушкодження, інші цілі. Попередньо всі тверезі. Вживаються заходи по оформленню ДТП, та вирішується питання правової кваліфікації. 

У мережі вже опублікували відео моменту самої аварії: 

Нагадаємо, що нещодавно сталася ще одна ДТП у Бедевлі: За життя двох 3-річних дітей борються лікарі


На правах реклами:

Якщо вам потрібен евакуатор, в тому числі для перевезення транспорту й вантажів у межах Європи, звертайтесь за контактами 0955797567 або 0982935707

Коментарі

О
О

Рем прав,камеры надо еще и по кабинетам наставить,чтоб каждый писк чинуши или мента писала,экзамены цыкушей на права хочу посмотреть в онлайне,всякие решения вопросов в сети можно посмотреть-корупция упадет на 70 проц.,но некому заняться таким

1
1

Рем правий

ОБ
От Бидло звернуло

Так швидко полiцiя ще нiколи не приїзджала )))))

ДН
до нижньої марги

тобі не мож таку зарплату..бо ти бидло вонюче будеш нарушати дальше..а коли за штраф підеш у жебри,тоди сто раз подумаш чи подрізати на свому польському кориті когось

М
Мукачівець

Ти клоуне якщо штрафи як в європі і зарплат треба поставити як в европі

Р
Рем

Навіщо нам персонал поліції? Скоротити патрульних на 90%, а на всю зекономлену суму придбати в кожну область 1-1.5 тис. камер автоматичної фіксації порушень ПДР. При чому розміщуаати їх приховано від водіїв із щомісячною зміною місць дислокації. Супроводити відеофіксацію автоматичною відправкою листа щастя на домашню адресу власника авто (перед цим навести порядок із сектою пересічників - всіх на ромитнення), адаптувати рівень штрафів до європейських (за таке порушення-2000 дол.). Гарантую: се буде діяти в сто раз ефективніше, ніж зараз. Все інше - пуста трата бюджетних коштів (як і субсидії замість інвестицій у енергоефективність).

Читайте також