Офіційні подробиці замінування готелю Інтурист-Закарпаття (+ФОТО, ВІДЕО)

16
6

Інцидент на місці подій Мукачево.net прокоментувала помічник начальника ужгородського МВ УМВС з зв'язків з громадськістю Людмила Феєр.

Повідомлення про замінування найшло від аноніма до міліції (телефонний дзвінок на номер 102) у четвер, 14 березня о 14.00. Відразу на місце подій виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом міськвідділу та управління МВС в Закарпатській області.

Відразу розпочалася процедура евакуації постояльців готелю (десь чоловік 10). Готель перевіряє група кінологів. Територію готелю оточили правоохоронці, прохід та проїзд поруч з ним заборонений.

 

Коментарі

РА
Раманов Алкаш(

А Рятувальники-мудаки!!!!!!!! Із номерів всіх мешканців вивели, а мене із залу ігрових атоматів в ЧОРНО-Білому не попередили. Як-би не моя заступниця Света-подстілка Мондик (молодец, вже третього керівника обсасує) програв-би всі гроші, що мені за аренду башляють!!!!!"

О
оксана

да се вообще нах такий готель держати?

1
123

Дааааааа, 10 постояльцев - это сила!!!!!! Хорошая реклама гостинницы. Не зря, видимо, Оля Фреймут табличку "Ревизора" им не вручила :-(((((

П
Пажарнік

Шось не виджу там на відео Глаіного Рято Вальщика Закарпаття капітана МЧС Мірка Щербея шо ун назад у себе в офісові в отельові Ужгород нюхає???

RV
Rusyn Val

Така будова і 10 постояльців?Охреніти треба,з чого властники покривають видатки?А колись це місце жило,не вселитися було,без блату ... .

С
Сашко

Може то просто люди в такий спосіб хочуть привернути увагу до ціє халупи?

Читайте також