Офіційно: Абонплату на газ вирішили призупинити

9
15

Як інформує прес-служба Національної комісії, що здійснює регулювання в сфері енергетики та комунальних послуг, відповідне рішення буде розглянуто і ймовірно ухвалено на засіданні 10 квітня.

– Рішення Регулятора по запровадженню тарифів на транспортування та розподіл природного газу буде призупинено з метою забезпечення непідвищення загального рахунку для населення, – йдеться у повідомленні відомства.

У комісії також запевнили, що планують доопрацювати своє рішення спільно з іншими органами влади, включно з урядом.

Нагадаємо, що абонплату за газ ввели з 1 квітня, і це викликало неймовірне обурення українців. Для Закарпаття – це взагалі топ-тема, адже мешканці найзахіднішої області за попередніми підрахунками мали би платити найбільше. Як підсумок, рішення комісії вже планували оскаржити в суді. Зрештою, його розкритикував і Гройсман, і Порошенко.

Коментарі

Т
Татьяна

смотрите внимательно новость от Вівторок, 04.04.2017 | 11:03

М
Марина

А як буди з тими людьми які вже поплатили? Буде повернення коштів?

А
Ацтек

Редактор, с Вами всё в порядке? Это было новостью ТРИ ГОДА НАЗАД !!! Зачем людям лапшу на уши вешать?

А
Арес

Цікаво, засоби транспортування газу створив НКРЕКП чи радянський "кривавий тоталітарний режим", при якому все коштувало копійки?

С
Серий

Є дуже класний прийом. Хочеш одрізати комусь палиць. А йому кажеш - одріжу тти руку. Вун ся бісить, миригує. А ти через пару дни кажеш му, ош ок, лем палиць. А вун дурак щи ся і радує. Вот і сказці кониць, всьо, спати.

R
rem

Треба зупинити і транжирення бюджетних коштів на субсидії, бо вже дійшло до комедійних ситуацій, коли бюджетні кошти (а це не доплачені зарплати вихователям, медсестрам, вчителям та пенсії) виплачуються в тому числі і небідним типажам: на будинки митникам, суддям, прокурорам і іншим субєктам і астрономічним рівнем тіньових доходів. Пора вводити майнову перевірку домогосподарства-претендента на субсидію.

НТ
Навірно так

Якщо люди б не піднялися то думали що прокатить,але через пару місяців буде ще одна спроба ,а потім ще одна допоки не затягнуть нам до 10 гр за куб.Потім ще який налог придумають і перейдемо до рабовласницького ладу .Ти лиш родився а вже довжин до кінця життя.........

А
Арес

Цікаво, засоби транспортування газу створив НКРЕКП чи радянський "кривавий тоталітарний режим", при якому все коштувало копійки?

Г
геноцидники

Украина попала в десятку самых бедных, имея наибольшее в Европе количество высших учебных заведений, сотни научно-исследовательских институтов, тысячи заводов и фабрик, собственную космическую и авиационную отрасль, трудолюбивое население – все, что нужно для развития в современном мире. В 1991 году Украине с ее промышленно-техническим и научным потенциалом пророчили роль второй Франции в Европе, а через 26 лет независимости мы попали в список аутсайдеров и стали фактически «третьим Гондурасом». Еще большим ударом по благосостоянию украинцев стала деятельность правящей команды Яценюка, Порошенко, Гройсмана и Гонтаревой, которые опустили уровень национальной валюты в три раза, что привело к массовому обнищанию украинцев и двух-трехкратному повышению цен.

Р
Руснакові

Тать я і плАчу, бо-м на Чехах. Лем вам кажу, ош звикайте, і до вас сесе прийде. Місцевий хотів штось зрівнювати, білше половини людей діставут до 20 тисяч десь, айбо побзерайте, кілько стоїть бензін, транспорт, квартплата, нашпорувати не кожному виходить. А ви, Руснаку, дійсно гукан, бо ввічливо і говорити не годні. Типовий верховинець.

Р
Руснак

До 675.Тормозе хуть так топорно не лижи олігархам. Я за свої гроші і своїм трудом проводив газ.Куповав труби,щетчики,редуктор.Мені льовочкіни,фірташі нич не давали.Я їм нич не довжен.А ты лошаро плати!!!

М
Місцевий

До 675. Ти зрівняй зарплати в Чехії і в Закарпатті. Коли будеме мати такі зарплати, най у водять нико не будеся отказовати платити, а так уйшло шо у Києві менше платять як у Воловцьови чи Іршаві, пак там хлопи мінімалку швейцарску доставуть у горах, як кажуть Закарпаття - українська Швейцарія.

6
675

А чого це ви дивуєтеся? Така річ їснує і в Європі. Платите абонплату за газ...платите за електрику ( за т.зв. "йістіч" кожний місяць коло 500 корун). Хочете до Європи- звикайте. На шару нич ниє. За все треба платити. Ще мусите підготуватися до оплачування державного ТБ ( 135 Кч/ місяць ) та радіо (45 Кч). І нікого не интересує, чи ви цю службу вживаєте.

М
Мафіозники

Абонплата на газові лічильники - це як податок на дощ у відомій казці про Чиполіно. Завтра змусять платити податок за те, що ми тут живемо Керівництво Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) має бути відправлене у відставку, а облгази – повернуті у власність держави. А Порошенку імпічмент!

З
Закарпаттячко

П Л А Т И ТИ Н Е Б У Д Е. * Відміняй невідміняй*

Читайте також